Video: Kao nekad - mađioničar Ronaldinjo Gaučo!

Legende Barselone i Real Madrida odigrale su prijateljski El Klasiko u Bejrutu, a Ronaldinjo Gaučo pokazao je da majstor uvek ostaje majstor.  Fudbal za Bogove - legende Reala protiv legendi Barse! Ronaldinjo kao u najboljim danima, vojska morala da ga izvede sa stadiona! Spektakl kakav Bejrut ne pamti. . . !

Fudbal 29.04.2017 | 18:30
Video: Kao nekad - mađioničar Ronaldinjo Gaučo!
Katalonci su slavili protiv Madriđana 3:2, legendarni Brazilac bio je trostruki asistent, a Ludovik Žili dvostruki strelac.

Duel je odigran pred 45.000 gledalaca, dok su, pored 'Dinja i omalenog Francuza, za 'Blaugranu' igrali još Đanluka Zambrota, Gica Popesku, Frančesko Koko, Erik Abidal, Migel Anhel Nadal, Edmilson, Andoni Gojkočea, Gaiska Mendijeta, Edgar Davids, Hulio Salinas i strelac trećeg pogotka Simao Sabrosa.

S druge strane su se našli Roberto Karlos, Fernando Morijentes, Kristijan Karembeu, Savio, Fernando Sanc, Pavon, Amaviska, Hose Mari Bakero, Havi Gerero...

Pogotke za Real postigli su San i Gerero.

Naredni duel Barsine legende odigraće 2. juna sa Mančester Junajtedom na Kamp Nou, dok je revanš sa 'Crvenim đavolima' na Old Trafordu drugog septembra.

Uživajte...



Prošlog vikenda imali smo prilike da gledamo jedan od najboljih El Klasika u poslednjoj deceniji, ako ne i duže, a večeras su legende Reala i Barselona bile na sličnom nivou! Neki od najvećih fudbalera ova dva kluba sastali su se u veteranskom Klasiku u Bejrutu i oduševili ne samo Libance, već i dobar deo sveta, odnosno sve one navijače u zemljama gde je ovaj prenos emitovan. 

Barselona je, zanimljivo, slavila baš sa 3:2, koliko je bilo i u pravom meču prošlog vikenda, a utakmicu je bez svake sumnje obeležio Brazilac Ronaldinjo, kome višak kilograma uopšte nije smetao da održi još jednu fudbalsku lekciju velikim rivalima iz Madrida. Čuveni as postigao je het-trik u asistencijama od kojih se ne zna koja je lepša. 

Ronaldinjo je pre kraj meča zamenjen, a da mirno napusti stadion, odnosno da ne upadne među stotine navijača i novinara koji su po svaku cenu želeli da ga dodirnu ili da uzmu izjavu, pobrinula se vojska.

BARSELONA LEGENDE - REAL MADRID LEGENDE 3:2 (2:1)

Strelci: 1:0 - Žili 8. minut, 1:1 Fernando 28. minut, 2:1 - Simao 38. minut, 3:1 - Žili 61. minut, 3:2 - Havi Gerero 78. minut

Barselona: Angoj, Zambrota, Abidal, Nadal, Goiko - Edmilson, Davids, Mendijeta, Simao - Ronaldinjo, Žili. Igrali su još: Guzman, Koko, Popesku, Garsija, Salinas, Huan Karlos.

Real Madrid: Kontreras - Amaviska, Fernando Sans, Pavon, Žulio Cezar - Fernando, Karembe, De la Red, Savio - Morinetes, Anelka. Igrali su još: Cezar, Tote, Havi Gerero, Ivan Perez, Rivera, Velasko, Hulio Ljorente.

Izvor: B92/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar