Радни дан на Дан рада!

Најбоље одбојкашице Србије окупиће се у понедељак, 1. маја, у Београду уочи припрема за квалификације за Светско првенство.

Остали спортови 30.04.2017 | 18:15
Радни дан на Дан рада!
Селектор одбојкашица Србије Зоран Терзић у понедељак ће окупити национални тим пред почетак припрема за квалификационе мечеве за Светско првенство.

Српске одбојкашице ће од 23. до 28. маја у Варшави играти турнир групе Б друге рунде европских квалификација, а противници ће им бити Исланд, Чешка, Кипар, Словачка и Пољска.

Првог дана припрема у Београду Терзићу ће се одазвати техничари Даница Раденковић и Слађана Мирковић, коректор Сања Малагурски, либеро Јелена Благојевић, блокери Стефана Вељковић, Јована Стевановић, Нађа Нинковић, Мина Поповић и Јована Коцић, као и примачи Бранкица Михајловић, Бјанка Буша, Ана Лазаревић, Бојана Миленковић и Катарина Лазовић.

Због обавеза у клубовима репрезентацији Србије накнадно ће се прикључити Ана Антонијевић, Бојана Живковић, Тијана Малешевић, Ана Бјелица, Тијана Бошковић, Силвија Поповић и Милена Рашић.

На Светском шампионату следеће године пласман ће обезбедити осам репрезентација из Европе, а пласман ће изборити победници група друге рунде и две првопласиране екипе из треће рунде квалификација.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар