Radni dan na Dan rada!

Najbolje odbojkašice Srbije okupiće se u ponedeljak, 1. maja, u Beogradu uoči priprema za kvalifikacije za Svetsko prvenstvo.

Ostali sportovi 30.04.2017 | 18:15
Radni dan na Dan rada!
Selektor odbojkašica Srbije Zoran Terzić u ponedeljak će okupiti nacionalni tim pred početak priprema za kvalifikacione mečeve za Svetsko prvenstvo.

Srpske odbojkašice će od 23. do 28. maja u Varšavi igrati turnir grupe B druge runde evropskih kvalifikacija, a protivnici će im biti Island, Češka, Kipar, Slovačka i Poljska.

Prvog dana priprema u Beogradu Terziću će se odazvati tehničari Danica Radenković i Slađana Mirković, korektor Sanja Malagurski, libero Jelena Blagojević, blokeri Stefana Veljković, Jovana Stevanović, Nađa Ninković, Mina Popović i Jovana Kocić, kao i primači Brankica Mihajlović, Bjanka Buša, Ana Lazarević, Bojana Milenković i Katarina Lazović.

Zbog obaveza u klubovima reprezentaciji Srbije naknadno će se priključiti Ana Antonijević, Bojana Živković, Tijana Malešević, Ana Bjelica, Tijana Bošković, Silvija Popović i Milena Rašić.

Na Svetskom šampionatu sledeće godine plasman će obezbediti osam reprezentacija iz Evrope, a plasman će izboriti pobednici grupa druge runde i dve prvoplasirane ekipe iz treće runde kvalifikacija.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar