Романа пјевала Динкићу на увце

Певачица Романа Панић и Млађан Динкић, бивши министар финансија, провели су незаборавну ноћ у једном престоничком ресторану. Певачица је седела поред њега, стављала му главу на раме и за њега певала "А ти се, благо мени, лепо врати жени јер обоје смо лошим вином опијени. . . "

Србија 28.04.2017 | 17:09
Романа пјевала Динкићу на увце
На славље које је организовао певач Саша Матић на тераси једног познатог београдског ресторана Млађан Динкић и певачица Романа Панић уживали су у песми и добром вину.



Романа је стигла прва, а после неког времена и Млађан Динкић јој се придружио за столом где је седела са пријатељима.

Романа није скидала осмех, као ни Динкић. Ред песама, ред вина... Свима је за столом било јасно да између њих постоји нека тајна веза, а у прилог томе говори и то да су у једном тренутку узели микрофон у руке и почели да певају песму Весне Змијанац "Кад замиришу јорговани", као да је то њихова песма...

-Хоће Млађа да отпевамо "Јорговане" - поручила је Романа преко микрофона, па су тако с једним микрофоном певали. Али ту није био крај, током целе вечери нису се одвајали, а Панићева је наставила да пева лепе љубавне песме.

"А ти се, благо мени, лепо врати жени јер обоје смо лошим вином опијени", певала је Романа преко микрофона док су обоје испијали чаше црвеног вина.

"Све сам стекла сама", "Лагао си провидно ко пас", "Пустите ме да га видим"... низала је Романа хитове, све време седећи поред Динкића. У једном тренутку Млађа је рекао Романи да стане и да заједно отпевају још један хит у дуету "Један дан живота".

- Ево ти срце на длану, пусти га нек буде твоје, ево ти душа и тело, ево ти све што је моје - кроз стихове своје колегинице певачица је описивала колико је заправо несрећна у љубави.

- Хвала, Млађо, од срца - рекла је Романа која је током целе вечери играла око бившег гувернера Народне банке. А по изразу његовог лица могло се видети да он и те како ужива. Пре него што је отишла из ресторана, Романа је наручила да Саша Матић отпева хит "Забрањена љубав". 

Са Терзићем у хотелу

Пре две године папарацо листа "Ало!" усликао је Роману Панић како са Звезданом Терзићем ужива у једном београдском хотелу. Њих двоје се тада нису одвајали једно од другог, а он јој је у неколико наврата мрсио косу, док је она скоро цело вече држала главу на његовом рамену.

Певачица се тада није оглашавала, па је остала мистерија да ли је била у тајној романси са Звезданом Терзићем.

(Блиц)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

дзони

28.04.2017 16:08

Троси ли троси опљацкане силне паре од банака,приватизације и осталих економских злоцина!

ОДГОВОРИТЕ
Name

***

28.04.2017 16:41

Кад пјева Романа емоције Младји стизу са свих страна...а

Name

Цица

28.04.2017 16:57

Морају да певају- живот је кратак, а боме и скуп!

ОДГОВОРИТЕ