Romana pjevala Dinkiću na uvce

Pevačica Romana Panić i Mlađan Dinkić, bivši ministar finansija, proveli su nezaboravnu noć u jednom prestoničkom restoranu. Pevačica je sedela pored njega, stavljala mu glavu na rame i za njega pevala "A ti se, blago meni, lepo vrati ženi jer oboje smo lošim vinom opijeni. . . "

Srbija 28.04.2017 | 17:09
Romana pjevala Dinkiću na uvce
Na slavlje koje je organizovao pevač Saša Matić na terasi jednog poznatog beogradskog restorana Mlađan Dinkić i pevačica Romana Panić uživali su u pesmi i dobrom vinu.Romana je stigla prva, a posle nekog vremena i Mlađan Dinkić joj se pridružio za stolom gde je sedela sa prijateljima.

Romana nije skidala osmeh, kao ni Dinkić. Red pesama, red vina... Svima je za stolom bilo jasno da između njih postoji neka tajna veza, a u prilog tome govori i to da su u jednom trenutku uzeli mikrofon u ruke i počeli da pevaju pesmu Vesne Zmijanac "Kad zamirišu jorgovani", kao da je to njihova pesma...

-Hoće Mlađa da otpevamo "Jorgovane" - poručila je Romana preko mikrofona, pa su tako s jednim mikrofonom pevali. Ali tu nije bio kraj, tokom cele večeri nisu se odvajali, a Panićeva je nastavila da peva lepe ljubavne pesme.

"A ti se, blago meni, lepo vrati ženi jer oboje smo lošim vinom opijeni", pevala je Romana preko mikrofona dok su oboje ispijali čaše crvenog vina.

"Sve sam stekla sama", "Lagao si providno ko pas", "Pustite me da ga vidim"... nizala je Romana hitove, sve vreme sedeći pored Dinkića. U jednom trenutku Mlađa je rekao Romani da stane i da zajedno otpevaju još jedan hit u duetu "Jedan dan života".

- Evo ti srce na dlanu, pusti ga nek bude tvoje, evo ti duša i telo, evo ti sve što je moje - kroz stihove svoje koleginice pevačica je opisivala koliko je zapravo nesrećna u ljubavi.

- Hvala, Mlađo, od srca - rekla je Romana koja je tokom cele večeri igrala oko bivšeg guvernera Narodne banke. A po izrazu njegovog lica moglo se videti da on i te kako uživa. Pre nego što je otišla iz restorana, Romana je naručila da Saša Matić otpeva hit "Zabranjena ljubav". 

Sa Terzićem u hotelu

Pre dve godine paparaco lista "Alo!" uslikao je Romanu Panić kako sa Zvezdanom Terzićem uživa u jednom beogradskom hotelu. Njih dvoje se tada nisu odvajali jedno od drugog, a on joj je u nekoliko navrata mrsio kosu, dok je ona skoro celo veče držala glavu na njegovom ramenu.

Pevačica se tada nije oglašavala, pa je ostala misterija da li je bila u tajnoj romansi sa Zvezdanom Terzićem.

(Blic)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

dzoni

28.04.2017 18:08

Trosi li trosi opljackane silne pare od banaka,privatizacije i ostalih ekonomskih zlocina!

ODGOVORITE
Name

***

28.04.2017 18:41

Kad pjeva Romana emocije Mladji stizu sa svih strana...a

Name

Cica

28.04.2017 18:57

Moraju da pevaju- život je kratak, a bome i skup!

ODGOVORITE