Хоће ли Вања бити први голман? Много је фактора...

Вања Милинковић-Савић ће од 1. јула и званично постати голман "бикова", али да ли ће бити и први избор Синише Михајловића? Много је фактора који то одлучују. Ево и који су!

Фудбал 30.04.2017 | 17:30
Хоће ли Вања бити први голман? Много је фактора...
Вања Милинковић-Савић (20) је имао много понуде током јануара, али је одлучио да се пресели на Апенинско полуострво, у лигу у којој игра и брат Сергеј, но не и у исти клуб.

Одабрао је Торино због Синише Михајловића, али да ли ће бити први голман наредне сезоне?

Млади голман се већ придружио играчима Торина, у договору са бившим клубом пољском Лехијом, и на тренинзима већ покушава да импресионира Синишу Михајловића, а српски тренер још није донео одлуку ко ће понети "јединицу".

Зависи од много фактора...

Синиша Михајловић је у разговору са новинарима истакао да Торино нема новца да откупи позајмљеног фудбалера Ситија Џоа Харта, и да он сигурно не би остао још једну сезону на позајмици, а да проблем прави и резервни голман Данијеле Падели који је одбио да потпише нови уговор.

Управо је Падели био пројектован као први голман уочи почетка прошле сезоне, али је све променио долазак Харта на самом крају прелазног рока.

"Миха" још није сигуран да ли је Милинковић-Савић спреман да буде "гурнут у ватру" и размислиће да ли ће довести искусно појачање које би "покрило" позицију голмана док млади српски голман не буде спреман.

"Све је повезано са Вањом. Ми нисмо спремни да потрошимо новац да бисмо купили Харта, то просто није наша политика, а размислићемо да ли је Милинковић-Савић спреман да игра одмах или нам је потребан нови голман", поручио је Михајловић.

Није лоше подсетити да је управо Михајловић ризиковао са Ђанлуиђијем Донарумом у Милану, који је још млађи од Милинковић-Савића, када је почео да "брља" Дијего Лопез.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар