Hoće li Vanja biti prvi golman? Mnogo je faktora...

Vanja Milinković-Savić će od 1. jula i zvanično postati golman "bikova", ali da li će biti i prvi izbor Siniše Mihajlovića? Mnogo je faktora koji to odlučuju. Evo i koji su!

Fudbal 30.04.2017 | 17:30
Hoće li Vanja biti prvi golman? Mnogo je faktora...
Vanja Milinković-Savić (20) je imao mnogo ponude tokom januara, ali je odlučio da se preseli na Apeninsko poluostrvo, u ligu u kojoj igra i brat Sergej, no ne i u isti klub.

Odabrao je Torino zbog Siniše Mihajlovića, ali da li će biti prvi golman naredne sezone?

Mladi golman se već pridružio igračima Torina, u dogovoru sa bivšim klubom poljskom Lehijom, i na treninzima već pokušava da impresionira Sinišu Mihajlovića, a srpski trener još nije doneo odluku ko će poneti "jedinicu".

Zavisi od mnogo faktora...

Siniša Mihajlović je u razgovoru sa novinarima istakao da Torino nema novca da otkupi pozajmljenog fudbalera Sitija Džoa Harta, i da on sigurno ne bi ostao još jednu sezonu na pozajmici, a da problem pravi i rezervni golman Danijele Padeli koji je odbio da potpiše novi ugovor.

Upravo je Padeli bio projektovan kao prvi golman uoči početka prošle sezone, ali je sve promenio dolazak Harta na samom kraju prelaznog roka.

"Miha" još nije siguran da li je Milinković-Savić spreman da bude "gurnut u vatru" i razmisliće da li će dovesti iskusno pojačanje koje bi "pokrilo" poziciju golmana dok mladi srpski golman ne bude spreman.

"Sve je povezano sa Vanjom. Mi nismo spremni da potrošimo novac da bismo kupili Harta, to prosto nije naša politika, a razmislićemo da li je Milinković-Savić spreman da igra odmah ili nam je potreban novi golman", poručio je Mihajlović.

Nije loše podsetiti da je upravo Mihajlović rizikovao sa Đanluiđijem Donarumom u Milanu, koji je još mlađi od Milinković-Savića, kada je počeo da "brlja" Dijego Lopez.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar