Видео: Избаците га из спорта - послао судију у болницу!

Ужасна и потресна слика долази нам са јуниорског Купа Француске у рагбију, онаква каквој није место нигде, па ни у спорту.

Остали спортови 30.04.2017 | 09:45
Видео: Избаците га из спорта - послао судију у болницу!
На полуфиналном дуелу Сент Естеа и Тулуза, играч домаћих је незадовољан одлуком главног арбитра, који га је искључио, одлучио да се физички обрачуна са њим.

И, док је судија Бенџамин Касти мирно стајао, показивајући да је лопта за госте – играч Сент Естева га је снажно ударио у лице, после чега је овај пао на земљу и остао без свести.

Играчи Тулуза стали су у заштиту судије , док је Касти брзо пребачен у болницу са повредама јагодице и вилице. Ипак, имао је и среће јер није дошло до прелома, нити тежих повреда.

Насилни играч домаћина се тек недавно вратио на терен због суспензије, управо због насиља на терену, а сада му прети доживотна суспензија из спорта.

Челници и играчи оба клуба, као и председник Националне рагби лиге најоштрије су осудили овај инцидент, инисистирајући на суспензији заувек.

"Он је већ био суспендован на четири меча раније током сезоне, ја нисам ни желео да игра", рекао је председник Сент Естеа Кристијан Коса.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар