Некад је коштао 30.000.000, данас може и за џабе!

Роберто Солдадо наставља каријеру у Турској!

Фудбал 30.04.2017 | 11:00
Некад је коштао 30.000.000, данас може и за џабе!
Некад се говорило "пропао си као жетон", данас може комотно да се каже "пропао си као Роберто Солдадо". Посрнули фудбалер Виљареала некада је био један од најтраженијих нападача у Европи, а чак је и Тотенхем насео на његове чари и платио га Валенсији целих 30.000.000 евра.

Као да га је неко проклео тог лета 2013. године када се преселио на Вајт Харт Лејн, јер једва да је дао неколико голова за Певце. После мучне премијерлигашке сезоне уследио повратак у Примеру, у редове Виљареала, где опет, никада није пронашао стару форму која га је красила.

После три сезоне на Мадригалу изгледа да је време за нову селидбу, а дестинација ће бити Турска. Тамо где иду фудбалери његових година (31) углавном да узму паре, актуелна је средина и за Роберта Солдада, а нови тим је као поручен Трабзон.

Клуб који је познат да нема неку јасну трансфер политику већ да издашно плаћа фудбалере које доводи решио је да проба да са Солдадом у шпицу поврати стари сјај. Ако ништа, видели су од Анталије и Етоа да "брак" са искусним нападачем може да буде од користи, па што да не пробају.

За куповину Роберта Солдада Трабзон је спремио 3.000.000-4.000.000 евра, што ће бити довољно да одобровљи челнике Виљареала да га пусте годину дана пре истека уговора. Уосталом, зашто да му плаћају и даље да седи на клупи. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар