Nekad je koštao 30.000.000, danas može i za džabe!

Roberto Soldado nastavlja karijeru u Turskoj!

Fudbal 30.04.2017 | 11:00
Nekad je koštao 30.000.000, danas može i za džabe!
Nekad se govorilo "propao si kao žeton", danas može komotno da se kaže "propao si kao Roberto Soldado". Posrnuli fudbaler Viljareala nekada je bio jedan od najtraženijih napadača u Evropi, a čak je i Totenhem naseo na njegove čari i platio ga Valensiji celih 30.000.000 evra.

Kao da ga je neko prokleo tog leta 2013. godine kada se preselio na Vajt Hart Lejn, jer jedva da je dao nekoliko golova za Pevce. Posle mučne premijerligaške sezone usledio povratak u Primeru, u redove Viljareala, gde opet, nikada nije pronašao staru formu koja ga je krasila.

Posle tri sezone na Madrigalu izgleda da je vreme za novu selidbu, a destinacija će biti Turska. Tamo gde idu fudbaleri njegovih godina (31) uglavnom da uzmu pare, aktuelna je sredina i za Roberta Soldada, a novi tim je kao poručen Trabzon.

Klub koji je poznat da nema neku jasnu transfer politiku već da izdašno plaća fudbalere koje dovodi rešio je da proba da sa Soldadom u špicu povrati stari sjaj. Ako ništa, videli su od Antalije i Etoa da "brak" sa iskusnim napadačem može da bude od koristi, pa što da ne probaju.

Za kupovinu Roberta Soldada Trabzon je spremio 3.000.000-4.000.000 evra, što će biti dovoljno da odobrovlji čelnike Viljareala da ga puste godinu dana pre isteka ugovora. Uostalom, zašto da mu plaćaju i dalje da sedi na klupi. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar