Нови рат Барсе и Реала!

Каталонци “краду“ Теа, Алба стиже на Калдерон?! Чека нас нова трансфер сапуница у Шпанији!

Фудбал 30.04.2017 | 09:30
Нови рат Барсе и Реала!
Биће фрке око Теа Ернандеза! Леви бек Атлетика из Мадрида, тренутно на позајмици у Алавесу, добрим партијама ове сезоне скренуо је пажњу на себе и желе га Барселона и Реал Мадрид. А и Атлетико је спреман да га врати на Висенте Калдерон. Ту су још и Бајерн, Ливерпул и Олимпик из Марсеља.

Радио станица Онда Серо, са седиштем у Мадриду, јавила је, после Реала и Барселона показала спремност да плати обештећење, али не 24.000.000 евра колико је наводно краљевски клуб спреман да издвоји.

Наиме, Барселона хоће да плати мање обештећење, али је спремна и да понуди матичном Ернандезовом клубу, Атлетику, у замену Ђордија Албу.

Извор поменутог мадридског радија тврди да је Барселона баш притисла за Теа, а наводи се и да је Атлетико спреман да га прода. И не само то, челници Јорганџија хоће да га убеде да пристане на трансфер у Барселону, иако је играч наводно већ постигао начелни усмени договор са Реалом.

Онда Серо тврди да је леви бек Атлетика пажљиво саслушао аргументе управе клуба који би ипак радије да га прода Барселони него градском ривалу и спреман је на све варијанте.

Каталонски клуб је и прошлог лета желео Ернандеза, али је Атлетико тада брзо реаговао и продужио уговор са њим, повећавши му откупну клаузулу 24.000.000 евра.

Уколико Барселони прође овај план, нанела би озбиљан ударац Реалу који је довођење Теаозначио као један од главних приоритета у летњем прелазном року.

Међутим, у целој причи пита се и тренер Дијего Симеоне који је рекао да рачуна на њега. Наравно, економска страна трансфера можда ипак превагне, па не би било изненађење да Тео на крају заврши у дресу каталонског гиганта, а Алба се пресели на Висенте Калдерон. У сваком случају, чини се да нам је загарантована још једна фудбалска трансфер сапуница.  

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар