Novi rat Barse i Reala!

Katalonci “kradu“ Tea, Alba stiže na Kalderon?! Čeka nas nova transfer sapunica u Španiji!

Fudbal 30.04.2017 | 09:30
Novi rat Barse i Reala!
Biće frke oko Tea Ernandeza! Levi bek Atletika iz Madrida, trenutno na pozajmici u Alavesu, dobrim partijama ove sezone skrenuo je pažnju na sebe i žele ga Barselona i Real Madrid. A i Atletiko je spreman da ga vrati na Visente Kalderon. Tu su još i Bajern, Liverpul i Olimpik iz Marselja.

Radio stanica Onda Sero, sa sedištem u Madridu, javila je, posle Reala i Barselona pokazala spremnost da plati obeštećenje, ali ne 24.000.000 evra koliko je navodno kraljevski klub spreman da izdvoji.

Naime, Barselona hoće da plati manje obeštećenje, ali je spremna i da ponudi matičnom Ernandezovom klubu, Atletiku, u zamenu Đordija Albu.

Izvor pomenutog madridskog radija tvrdi da je Barselona baš pritisla za Tea, a navodi se i da je Atletiko spreman da ga proda. I ne samo to, čelnici Jorgandžija hoće da ga ubede da pristane na transfer u Barselonu, iako je igrač navodno već postigao načelni usmeni dogovor sa Realom.

Onda Sero tvrdi da je levi bek Atletika pažljivo saslušao argumente uprave kluba koji bi ipak radije da ga proda Barseloni nego gradskom rivalu i spreman je na sve varijante.

Katalonski klub je i prošlog leta želeo Ernandeza, ali je Atletiko tada brzo reagovao i produžio ugovor sa njim, povećavši mu otkupnu klauzulu 24.000.000 evra.

Ukoliko Barseloni prođe ovaj plan, nanela bi ozbiljan udarac Realu koji je dovođenje Teaoznačio kao jedan od glavnih prioriteta u letnjem prelaznom roku.

Međutim, u celoj priči pita se i trener Dijego Simeone koji je rekao da računa na njega. Naravno, ekonomska strana transfera možda ipak prevagne, pa ne bi bilo iznenađenje da Teo na kraju završi u dresu katalonskog giganta, a Alba se preseli na Visente Kalderon. U svakom slučaju, čini se da nam je zagarantovana još jedna fudbalska transfer sapunica.  

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar