Борба кланова СНСД на Сокоцу

Иако је Милорад Додик најавио да ће његова странка ускоро преузети скупштинску већину у општини Соколац, то се није десило. Додик је играо на карту новог "папка" на политичкој сцени Сокоца, тачније на Бојану Марковић из ДНС-а, која још није прешла на страну СНСД-а.

Република Српска 28.04.2017 | 11:17
Борба кланова СНСД на Сокоцу
Марковићеву је локална скупштина на сједници 27. априла разријешила дужности предсједника и на ту функцију, која по коалиционом споразуму припада ДНС-у, именовала доскорашњег одборника СДС-а Љубомира Ерића, који је 1. априла ове године из СДС прешао у ДНС.

Ова странка је и иницирала смјену Бојане Марковић, а подржали су је одборници СДС-а и ПДП-а.

Гласање 13 одборника, које је манифестовано у општинском парламенту, изненадило је одборнике СНСД-а, јер већ су обећали Додику да ће сигурно преузети скупштинску већину. Колико је то уздрмало локални СНСД, најбоље илуструје чињеница да је одборник те странке и предсједник Опћинског одбора СНСД-а Мирко Чоловић на сједници Скупштине општине покушао изазвати прави хаос, како би довео до прекида засједања.

Чоловићев покушај

Након једне од жучних расправа између позиције и опозиције, јучерашња сједница скупштине била је прекинута, а нешто касније због непоштовања Пословника о раду Скупштине и силеџијског понашања, Чоловић је одстрањен са засједања локалног парламента. У свом, кабадахијском, маниру пријетио је колегама одборницима, начелнику опћине, али и неистомишљеницима у властитим редовима, док је Удружење дрвопрерађивача "Романија", које се побунило против именовања Рајка Булајића на мјесто директора Шумског газдинства "Романија", а припаднике Министарства унутрашњих послова и присутне учеснике протеста, назвао криминалцима.

Подсјећамо, СНСД у Сокоцу дубоко је подијељен и води се права битка око преузимања вођења странке између Мирка Чоловића и пензионираног официра Војске РС-а Милана Јоловића-Легенде.

Јоловић је подржао незадовољне дрвопрерађиваче Сарајевско-романијске регије, организовао протест  на Сокоцу и блокаду саобраћаја. Извео је на улицу и незадовољне чланове СНСД-а. Због тога је, како тврди, добио пријетеће поруке у којима му се поручује да ће "завршити као Ђинђић".

Подјеле у СНСД-у

Предсједник СНСД-а Милорад Додик још се није јасно одредио коју струју СНСД-а подржава у Сокоцу. На конференцији у Бањој Луци, на којој је најавио преузимање скупштинске већине у Сокоцу, рекао је да се неки представљају као СНСД, али они нису њихови.

Милан Јоловић-Легенда је донедавно тврдио да има Додикову подршку, а присуствовао је и састанку незадовољних дрвопрерађивача са министром пољопривреде и шумарства Стевом Мирјанићем, начелником општине Соколац, менаџментом ЈП "Шуме РС", Управним одбором удружења дрвопрерађивача, представницима Привредне коморе РС, директорима шумских газдинстава. Јоловић се представио као организатор протеста у име незадовољних чланова СНСД-а и тражио да се за директора ШГ "Романија" изабере особа која испуњава услове конкурса и која нема проблема са законом.

Мира Ћајић се на протесту одржаном 18. априла у Сокоцу, обратила у име већинског и незадовољног чланства ОО СНСД-а, великог броја радника газдинства и као особа запослена у ШГ "Романија" Соколац више од 30 година. Затражила је да се спријечи криминал, корупција, мито, рекет и свако друго незаконито поступање према опћедруштвеном благу. Казала је како Шумским газдинством "Романија" Соколац директно управља Мирко Чоловић, предсједник његовог самопостављеног ОО СНСД Соколац. Он поставља послушне кадрове, који ће наставити пустошити шуме и газити шумарску струку и науку. Такав је и Рајко Булајић, који је незаконито именован. Већ је био директор, а оставио је милионске губитке и штете, веће од годишњег сјечивог етата ШГ "Романија", упозорила је Ћајић.

Међутим, очигледно да Додик рачуна и на Чоловића, који му је обећао да ће преузети власт у Сокоцу.

На конференцији за новинаре у Бањој Луци Додик је рекао како је био изненађен именовањем Рајка Булајића на мјесто директора Шумског газдинства те да је наложио да се то поништи. Изјавио је како је о томе разговарао и са Булајићем, али ни ријечју није споменуо да је Булајић већ обављао функцију и направио вишемилионски губитак у предузећу те да је против њега поднесено неколико кривичних пријава.

Булајић је недавно био и ухапшен, па пуштен да се брани са слободе.

Да ли ће неуспјех Чоловића да преотме скупштинску већину у Сокоцу пољуљати његову позицију код предсједника СНСД-а, видјет ће се ускоро.

Жалосно је што правосуђе Републике Српске уопште допушта да се особе са кривичним пријавама за организовани криминал, утају пореза и превару баве политиком и кадровским питањима у јавним предузећима. Још је жалосније што се предсједник СНСД-а, али истовремено и предсједник Републике Српске ослања на такве "кадрове" и уз помоћ таквих прави власт у Републици Српској.

(Фактор)
 

Коментари / 110

Оставите коментар
Name

реx

28.04.2017 09:38

Бандо, Цоловица у затвор!!!!! спасавајте ста се спасите мозе...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сањо

28.04.2017 11:35

Љубо Ериц је нај веци ПАПАК, То је један прелетацевиц од кога нема ниста.

Name

Кисс/Кисс

28.04.2017 19:17

Акад це одговарати онај бивси пресједник комисије за концесије који је Далтону Цоловицу намјестао извјестаје на основу којих је исти пљацкао дрзаву и развојну банку

Name

Фантом

01.05.2017 00:42

У Рогатици скоро па исто стање,Јагодиц хара и краде како стигне,толико краде и врси незаконите пороцедуре да је то лако уоцљиво,али он не бијези од тога нити покусава да то сакрије,јуце је се налљутио хоце да Сруси спомен капелу погинулим борцима отадзбинскога рата.А све сто се десава на Сокоцу јесте узрок политике Милорада Додика,великог сиромаства и партијске подјеле народа,али ми из Рогатице се не бринемо пуно за Соколац,док је Цицко горе све је лако!

Name

СНСД

28.04.2017 09:41

Папци свих земаља уједините се!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДНС

28.04.2017 10:49

Ми знамо како!

Name

мила хп

28.04.2017 10:03

Нема веце трагедије за соколац и романију од бандита окупљених око цоловица.и ми на хан пијеску имамо једног ,,цоловица,, олос и сљам харају републиком српском а народ цути па цути

ОДГОВОРИТЕ
Name

2x

28.04.2017 11:36

Имамо их двојицу, јад и чемер. Један до јуче варо народ по пијаци, уваљивао им труле крушке, а други лопов неопјевани, а сад директор.

Name

ХАН ПИЈЕСАК

28.04.2017 12:26

НАЂИТЕ БОЉЕ НЕМОЈТЕ ЏАБЕ МЛАТИТИ ТРЕБА ДОКАЗАТИ ПА НЕКОГА НАЗИВАТИ ЛОПОВОМ А ПОШТО НЕМАТЕ ДОКАЗЕ НЕЛУПАЈТЕ ЏАБЕ, А ОВАЈ ДРУГИ ШТО КАЖЕТЕ ДА ЈЕ ПРОДАВАО НА ПИЈАЦИ ТРЕБА МУ ЧЕСТИТАТИ НА СПОСОБНОСТИ ШТО ЈЕ ЧОВЈЕК ПОСТИГАО ТО ШТО ЈЕСТЕ НЕРАДНИЦИ ЈЕДНИ ТО САМО ИЗ ВАШИХ УСТА ИЗЛАЗИ. ЖИВЈЕЛИ И ЈЕДАН И ДРУГИ СВАКА ИМ ЧАСТ А ВИ ЈАДИ ЈЕДНИ САМО НАПАДАЈТЕ ЗНАТЕ ОНУ СТАРУ НИЈЕ БИТНО ШТА ТИ СЕ КАЖЕ ВЕЋ КАКВА ТИ СОРТА КАЖЕ.

Name

ПОЗИТИВАН

28.04.2017 14:11

Драго ми је да видим да се неко из Пијеска огласио,ма да није било потребе за тиме,јер је овдје народ презадовољан зивотом и стандардном,сто се могло и видјети на страјку у Сокоцу,само су два представника Дрвопрерадјиваца присуствовала,остали су задовољни,као и аутопревозници!Нема потребе осудјивати Јанка,Мирка и Остојица,овај народ треба да им буде захвалан,јер је ово богатство сума од њихових дједова,а они су њихови наследници који сада господаре њима и овим мигрантима који зиве у Пијеску давају хљеб у руке,ипак су ово досељеници треба да им буду захвални јер су великодусни према њима и треба то цијенити,а не осудјивати!Као и у свакој владавини има оних који су унаприједјени,па и у овој приватној опстини,а то су они који носе њихове заставе,лијепе њихове слике по бандјерама,сто је јако ризицан изазов,пењу се на велике висине,а нису обуцени за то,једва стоје и на земљи на двије ноге,цак и по цетверо из таквих породица ради на високим функцијама,цак ста висе добију адресе гдје невјероватном брзином заврсе високе сколе и едукују се за разне кадрове,за које никада нису ни цули,нити имају представе ста им је посао и како то изгледа!Остала мањина гледа и цути,трпи,цека да додје на списак социјале,па да поглавица Остојиц зовне телевизију и уруци му милостињу,јер је он познат по томе!Једина утјеха мањине која је уцјењена је сто БОГ стоји иза њих полако враца правду,суме се нагло сусе,владари немају производње,продавају обловину умјесто да је прерадјују,да запосле остатак људи који нема посла,да затворе круг у својој опстини,да новац овдје остаје,умјесто сто пуне своје дзепове провизијом коју узимају од људи са стране,а своје локалне привреднике запостављају!Уз помоц БОГА том вандализму се полако примице крај!!!Поздрав!!!Наставице се!!!

Name

Неко

28.04.2017 19:18

"ПОЗИТИВАН", не помињи узалуд Господа Бога својега. Као уздаш се у Бога а лажеш и оговараш, то су гријеси који воде у огањ вјечни, гдје црв њихов не умире и огањ се не гаси. Прво са собом рашчисти јер Бог је истина и истина ће нас ослободити, не дозволи да душа твоја покварена у пакао оде. Покај се и окрени истини јер се приближи Царство Божије.

Name

ПОЗИТИВАН

28.04.2017 20:38

Свјетла образа га спомињем и не стидим се тога,ово није никакво оговарање и лагање,све ово је сурова истина коју градјани Хан Пијеска одлицно познају,све црно на бијело,коју нико немозе да порекне,осим полтрона васих који не виде даље од носа!Таквих је увијек било и бице,а насупрот томе има и нас којима не мозете продавати те јефтине лази о постењу и доброј намјери да це те неста знацајно остварити за овај град,осим сто цете напунити своје дзепове,који су вец препуни захваљујуци овој сиротињи која је повјеровала у све то!Ако је ово град будуцности,засто сте своју дјецу склонили одавде,покуповали станове по Србији и којекуда,које сте такодје стекли крвавим радом,то јесте злоупотребом слузбених полозаја,манипулацијом и уцјеном!Да вас напоменем да је крај мјесеца,да ако нисте вец позајмили паре за плате исплатите људима,јер вам је пословање толико позитивно да вас од новембра просле године авансно финансирају поједини приватници из сусједних опстина које нисте испостовали!Прозивају вас на сваком кораку,дјеца мала висе знају ста радите и колико зарадјујете док се остали народ пати!Бога и Српство не спомињи јер ниси достојан тога,кад вратис отето и прецистис дусу од гријехова,онда збори о цасти и вјери у Бога!Легенда Јоловиц је прави Србин и цастан цовјек који је понос овог народа,има срце,дусу,праведан је и стити свој народ,непљацка га као ви,нисте му достојни ципеле да оцистите!Ако те јос неста занима обрати се,има јос доста тога да се казе,иза сваке ријеци изговорене имају цињенице и докази,измедју редова је све рецено,ко зна да цита схватице!Поздрав!!!

Name

Јанко Голијан

28.04.2017 23:01

јаооо, што клеветјетееее, сад ћете измислити да ја имам и приватну пилану и да ради пуним капацитетом од када сам директор ШГ Висоћник.

Name

Неко

29.04.2017 04:20

"Позитивни", из твојих ријечи се види да си завидан човјек и мрзитељ ближњих својих а такви као ти завидни су и Христа распели из зависти. Не говориш, на примјер, шта су радили они прије Голијана и Влада Остојића, по теби су оличење поштења. Као искључив и једностран ниси примјер хришћанина него класичан свјетовњак, мали и безначајни лик који мрзи све и завиди свима који нису у његовој политичкој опцији тј. секти.

Name

ПОЗИТИВАН

29.04.2017 06:18

У горе наведеном тексту јасно писе ко зна да цита измедју редова схвати це,ти оцигледно не знас и не замјерам ти,јер твој ментални склоп није довољно развијен да мозе да разумије овако једноставан дијалог,који не говори о некаквим клеветама,мрзњи,завидности и сл.томе!Ако ниси упознат да је Легенда Јоловиц вас цовјек и цлан СНСД,сад те ја напомињем!За твоју информацију су по мени претходни владари унистили ову опстину,уназадили је 100 година,коју нико и никад неце моци да поврати у нормалу,то је истина и нико је неце моци пореци.Остојиц на целу садасње власти много висе је урадио за кратко вријеме него сто су они за двије деценије,ја му скидам капу на томе,доста људи је запослио,има неке идеје и планове који ми се јако допадају.Проблем није у томе,проблем је у томе сто је опстина сведена на ниске гране у финансијском смислу,да су суме унистене и да це врло брзо доци до блокаде СГ"Висоцник",јер је висак радника и непотребних троскова направљен да би се досло до власти,сад им дај смањуј плате да се надомјести потросени новац са грбаце радника!Њих то толико не брине јер знају да се у овом систему и оваквој дрзави не одговара низаста,кризе у њиховим приватним дзеповима нема,док народ у тисини сапуце,вецина кријуци јер се боји да не би остали и без тога сто имају:СТА ЛИ ЦЕ БИТИ СА НАМА,ДА ЛИ ЦЕ ОВАЈ МЈЕСЕЦ БИТИ ПЛАТЕ,ЦУЈЕМО ДА ЦЕ СУМЕ ОТИЦИ ПОД КОНЦЕСИЈУ И ДА ЦЕ НОВИ ВЛАДАРИ СВЕ РАСПУСТИТИ:наси владари пуном паром пуне свој приватни будзет,арце дрзавну фотељу и уздигнуте главе тврде како све иде набоље како су они досли.Исти ти це цес се слозити самном када се то деси,а то це врло брзо доци,јер рјесавање тог проблема њих не занима,сваки покусај да рацун сума врате на будзет опстине,сто би једино било спас за ову опстину и овај народ,њима би пољуљало фотеље и угрозило лицне интересе њихових приватних фирми,које како господин Голијан,Голиц,Остојиц негирају,нису им познате јер су регистроване на ко зна кога и одакле,једва да познају власнике!Да не дузим висе,надам се да цес сад да разумијес о цему се полемисе овдје,нико никог не мрзи овдје,само је јадно и понизно од стране тих људи да до те мјере,тј.без мјере,толиком похлепом и гладом својим газе преко својих људи који су их ту и поставили!Поздрав,да сте ви зиви и здрави сто година,али запамтите једно,није добро када те људи пуно хвале,а не када те куну,да не помињем да пола од тога аутоматски иде дјаволу,тако да ако имало имате здравог разума и људства,смањите своје дзепове и посветите се овом добром и постеном народу који овдје зиви,који заслузујем да једе златним касикама,а не да исцекује васу милостињу.Толико за тебе овог дивног и кисовитог јутра!Поздрав!!!

Name

Лаку ноц

28.04.2017 10:07

Чоловић изгубио компас. Дезорјентисан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

комсија

28.04.2017 10:10

Борба пијаница и Простака у СНСДа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лаку ноћ

28.04.2017 10:13

Не дај боже никоме Чоловић.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тасо

28.04.2017 10:28

Треба их док су заједно у тој солдрми све запалити.... све до једног иста говна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стојан

28.04.2017 10:46

Нестало пара далтону па тражи фигуру за директора газдинства.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гавран

28.04.2017 11:50

Све си то сеоске варалице..јад и биједа ове Републике Српске.

Name

дузник

28.04.2017 11:01

Кпз Фоца му не гине кад тад.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србин

28.04.2017 11:13

Секта.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарко Миха

28.04.2017 11:31

Ова мафија СНСД је полудила избиће се између себе због расподјела онога што су опљачкали од народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радник

28.04.2017 11:33

Чоловић је дужан богу и народу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Витез Која

28.04.2017 11:35

Криминалци ударили на криминалце, а градјани це да извуку дебљи крај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дзони

28.04.2017 11:46

Све јово наново или радикално мјењати!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарко Миха

28.04.2017 11:50

Ови су сконтали да ће се режим срушити ко кула од карата па сада хоће да уграбе још оно мало што је остало да се опљачка од РС и њеног народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

28.04.2017 11:53

Задњи цин трагедије управо на сцени...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боби

28.04.2017 11:57

Гледај ове људске величине ,ове багре и криминалца.Ове бештије и нистарије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бојан

28.04.2017 12:12

Бојана Марковиц није папак, али је срамота да је дотицна била предсјеник скупстине.Снсд поред ње требају јос два одборника, и врсице притисак да се днс окрене снсд у том слуцају имају 12 одборника, а сдс и пдп 9.Све је могуце сдс на Сокоцу пуца по савовима, а ситуација у опстини је катастрофа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МАX

28.04.2017 15:17

ЛАЗИ ЛАЗИ ПАСЦЕ

Name

Дејан

28.04.2017 12:13

Све сами кланови, досло до пуцања у странци па се сад отимају ко це висе украсти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарио

28.04.2017 12:15

Зар је могуће да Миле не мозе да дрзи своје цланове под контролом па му се овако праве кланови?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

28.04.2017 12:16

ДнС у Сокоцу је скуп сљама..криминалаца..незналица и неуких људи..Ериц Љубомир лазни патриота и сумокрадица има бренту на којој се прорезују крадени теупци..сви то знају..Цицко висе није сто је био..вез идеје губитник његови га осудјују..Јадна је опстина у којој се пита кемо ..мрга..мирко..цицко..голијан..радиц..јадна мајко ја јаднијег сватова..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Није истина

28.04.2017 19:50

ЦИЦКО је овај град дигао из мртвих

Name

Соколац

28.04.2017 12:19

хаос и зајебанција и од политике и од зивота на Сокоцу..бозе сацувај.нема невиних сви олоси...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мића Ш.

28.04.2017 12:20

Миле Додик је и сада, као и у многим досадашњим случајевима, на страни Мирка Чоловића, који зна да погоди шефа "у жицу" поштујући тарифу. Легенда је испаљен, сада гледају како да га се ријеше, али то не иде лако јер је он курчевит и неће са њим бити рутинска егзекуција, као са претходним Мирковим опонентима и употријебљеним презервативима. Мира Ћајић није ни у каквој већини, први пут се и она нашла на страни насупрот Мирковој јер ју је он ногирао, додијала њена реторика. Све у свему, Мирко остаје на челу СНСД-а док буде хтио или док, као у претходном случају пораза из 2000. не пређе у ПДП код сабрата Кема.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саво

28.04.2017 12:23

Ово је народе јасан путоказ ко су додикови људи,све хостаплери олоси лопови и битанге.А највеци никоговиц медју њима је упрво,Миле ЛАКТАСКИ АЛИБАБА бандит.Он је као алибаба а ово по Републици Српској је његових 40 и кусур разбојника..МНОГО ВЕЛИКИ, ЉИГАВЦИ!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саво

28.04.2017 12:23

Ово је народе јасан путоказ ко су додикови људи,све хостаплери олоси лопови и битанге.А највеци никоговиц медју њима је упрво,Миле ЛАКТАСКИ АЛИБАБА бандит.Он је као алибаба а ово по републици српској је његових 40 и кусур разбојника..МНОГО ВЕЛИКИ, ЉИГАВЦИ!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ростиљ

28.04.2017 12:30

Мирко мора платити рачуне за пилице и пиву зато му треба директор фигура.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Снезана

28.04.2017 12:31

Мирко је истекао рок политицког трајања. само нас брука. брука и срамота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хаос

28.04.2017 12:42

Мирко је несрећа која је задесила Соколац. Све је уништио. шумарство,здравство,нову Романију,пољопривреду,комунална предузећа и своје фирме.

ОДГОВОРИТЕ
Name

забринут.

28.04.2017 13:59

Далтон мора под хитно пред судије. Ко га висе стити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БИЉАНА

28.04.2017 14:01

НЕ ДИРАЈТЕ ПРЕДСЈЕДНИКА ЦОЛОВИЦА,ЊЕМУ ЈЕ ПОТРЕБНА МЕДЕЦИНСКА ПОМОЦ. ЦОВЈЕК ВИСЕ НЕ ЗНА СТА РАДИ ОД ВЕЛИКИХ ЛИЦНИХ ПРОБЛЕМА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ИСЦЕЛИТЕЉ

28.04.2017 14:04

ТРЕБА ПОПУНИТИ КАПАЦИТЕТЕ ФОРЕНЗИЦКЕ ПСИХИЈАТРИЈЕ. ПОСЛЕ ПРОЦЕСА ВИСЕ ДЕЦЕНИСКИ БОРАВАК ДАЛТОНУ У ПОМЕНУТОЈ УСТАНОВИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прика

28.04.2017 14:07

Доносице другови пилад и пљескавицу. Миркан је цасцавао у солдрми. Добро се добрим враца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оги

28.04.2017 14:08

Мирцета много те волимо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горки

28.04.2017 14:10

Мире ти си добар само сто су сви други зли. Није ти место у овој варосици. ти си за ТЕКСАСА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Влатка

28.04.2017 14:11

Ми смо са тобом до твог краја у политици.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МЛАДЈЕНКА

28.04.2017 14:13

СОКОЛАЦ ЈЕ МЈЕСТО КОЈЕ ИМА БУДУЦНОСТ. СТАБИЛИЗОВАЦЕ СЕ И СМИРИТИ Г,МИРКО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Богдан

28.04.2017 14:22

Сједнице Скупштине Општине Соколац Мирко Цоловиц дискредитује и малтретира све присутне. Он је кретен.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Синдикалац

28.04.2017 14:27

Стево је казао да морамо наци постеног који испуњава услове.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Месар

28.04.2017 14:58

Само да вам је знати колико је Цоловиц остао дузан народу у Братунцу за преузету стоку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

синовац

28.04.2017 14:59

Мом стрицу за волове дугује и никад му није платио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сведок

28.04.2017 15:09

Ко одуговлачи са процесом против Чоловића.

ОДГОВОРИТЕ
Name

посматрач

28.04.2017 15:11

Зашто Рајко Чоловић задржава предмет у случају Чоловић,Ашкраба и Симсија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

чекам

28.04.2017 15:12

Који је судија добио случај Чоловић и остали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мокранин

28.04.2017 15:13

Је ли Шпиц петрол добио од шумарства Соколац балване за мерцедес што га вози далтон.

ОДГОВОРИТЕ
Name

благајник

28.04.2017 15:15

Предсједник Мирко је мјесечно располагао и трошио на репрезентацију од шумарства 20.000,00км мјесечно. за то му треба директор фигура.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борис

28.04.2017 15:17

Шта је са робом из робних резерви која је била на чувању у ИМЧ Соколац. Продао је далтон шумама и наплатио. Робне резерве остале и без робе и без новца. Питање за госпођу Врабац тужиоца у предмету Чоловић и остали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

маја

28.04.2017 15:19

Дајте Цоловицу милион да списка на пилице код Руса пилићара и смириће се он одма

ОДГОВОРИТЕ
Name

АБА

28.04.2017 15:47

Мирко Цоловиц је Макс Лубуриц народа Сокоца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бојана

28.04.2017 17:45

Радите шта хоћете СДС убједљиво најачи. немају конкурента.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СТЕФАН

28.04.2017 17:49

Видите пропаст СНСД у Теслићу,Зворнику,Приједору,Сребреници,Добоју,Сокоцу, Источној Илиџи и редом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДРагомир

28.04.2017 17:51

Далтон у агонији. Примиче се суђење. Треба му директор фигура у ШГ Романија да би напљачко пара за одбрану.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СУДИЈА

28.04.2017 17:53

ЧОЛОВИЋА МОЖЕ ОСУДИТИ И ПЕКАРЈЕР СУ ТОЛИКО ЧИСТА НЕДЈЕЛА КОЈЕ ЈЕ НАЧИНИО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЕРИСЛАВ

28.04.2017 18:17

ДАЛТОН ГЛУМИ АГУ. А НЕ ВИДИ ДА ЈЕ ФУКАРА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПУТНИК

28.04.2017 18:18

ЧОЛОВИЋ ПУТУЈЕ НА КУЛУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОКСЕР

28.04.2017 18:24

МИРКО ЈЕ КУКАВИЦА КАД ЈЕ САМ. ЛАЈЕ КАД ИМА ПО НЕКУ ГОРИЛУ ОКО СЕБЕ КОЈЕ МУ ПЛАЋА ШУМАРСТВО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗАДАХ

28.04.2017 18:24

ОД ДАЛТОНА СВЕ СМРДИ. ЈАД И ЧЕМЕР.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПОЗНАНИК

28.04.2017 18:26

Чоловићу што прије одеш у затвор спасићеш то мало што је остало око тебе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

поп

28.04.2017 18:27

Мирко несрећо. Пијеш сваки дан јер си у страху за своју будућност коју не видиш на слободи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РАЈО

28.04.2017 18:29

ДАЛТОН ЈЕ ЗА ЧОЛОВИЋА КАРАКТЕР.

ОДГОВОРИТЕ
Name

НИКОЛИНА

28.04.2017 18:31

Мирчета месару све си изваро. твојим преварама дошао је крај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гледам

28.04.2017 19:20

У Сокоцу је огорчен народ на СНСД. Они се понашају као највећи бандити а багра су.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стојан

28.04.2017 19:24

Да ли се ови несрећници Чоловићи боје имало Бога. Мисле ли на своја покољења.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Грађанин

28.04.2017 19:47

Цоловица у затвор да на буде боље,непред нацелнице Миловане!!! Соколац те воли!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

фармер

28.04.2017 20:23

Поздрав Предсједнику СУДА. Далтон је залијечио флеке по кожи које је кукавица добила из страха кад су га у децембру привели. Сав се тресо,притисак скочио зна који је криминалац и шта га чека.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мира

28.04.2017 20:24

Далтон је варалица и кукавица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Витко

28.04.2017 20:27

Мој комшија је неколико дана чекао испред куће Чоловића прије неколико година да му плати свиње. Јадо побјегао кроз прозор да превари сељака који је са муком одгојио стоку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бобан

28.04.2017 20:31

У Требињу је породици Лучић већ више година Чоловић дужан неколико стотина хиљада марака. Директор и власник фирме је преминуо услед удара и не враћа породици дуг.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сокочанин

28.04.2017 20:34

Зашто полиција толерише Чоловића кад вози прекуцани ПАЈЕРО нерегистрован. Је ли тачно да је тек прије пар мјесеци извадио Чолови Мирко ЦИПСОВУ возачку дозволу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛОВОЧУВАР

28.04.2017 20:37

У криволову је стално ДАЛТОН. ништа законито није урадио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

28.04.2017 20:53

ЈОЛОВИЋ ЈЕ СВЕ РЕКАО КАД ГА ЈЕ НОВИНАР УПТАО КОЈУ ПОЗИЦИЈУ ПОСЛИЈЕ ОВОГ ОЧЕКУЈЕТЕ ОН КАЖЕ ВИДЈЕЋЕМО ТО ВАМ СВЕ ГОВОРИ И ЊЕГОВА ПЈЕСМА ПОСЛИЈЕ ПРИЈЕТЊИ БОЖЕ САЧУВАЈ ШТА ТО ЉУДИ РАДЕ ГДЈЕ ЈЕ ПАМЕТ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирко Чоловиц

28.04.2017 21:07

Ја сам лопов.Па ста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јанко Голијан

28.04.2017 23:02

За мене си мала маца.

Name

Бране Цоловиц

29.05.2017 17:01

Ајде вас двојица право реците ко вас је уцио бизМису?

Name

милош

29.04.2017 08:19

Пукао си Чоловићу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рођо

29.04.2017 08:21

Далтону ти одлазиш у Фочу ми остајемо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

НЕШКО

29.04.2017 08:23

Када ћеш Мирко платити дуг према Општини за концесије које си користио десет година. Срам те било ти си наплатио подстицаје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Жељко

29.04.2017 08:25

Је ли одјављен кратки број који користи Далтон на рачун шумарства.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Домаћин

29.04.2017 08:26

Ко ће поправити путеве које су пред изборе преорали далтон и гадафи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СЛАВКО

29.04.2017 08:30

КАКО ИМА ОБРАЗА ХОДАТИ ЗЕМЉОМ НЕЧОВЈЕК ДАЛТОН КОЈИ ЈЕ ДУЖАН НА СВЕ СТРАНЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГОЈКО

29.04.2017 08:32

КОЛИКО ЈЕ ДУЖАН МИРКО НАРОДУ ЗА ПЛАТЕ У СВОЈИМ ПРОПАЛИМ ФИРМАМА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ИНСПЕКТОР

29.04.2017 08:36

ЧОЛОВИЋИ ДА ПРИЧАЈУ О ПОШТЕЊУ И УСПЈЕХУ. ДУЖНИ СУ МИЛИОНЕ ДОБАВЉАЧИМА,БАНКАМА,ПОРЕСКОЈ,ЦАРИНАМА,ОПШТИНИ, РАДНИЦИМА.ПРОПАЛА ИМ КЛАОНИЦА,ИМЧ,КАРАВАН,КРЕАТОР,АГРОЕУРОТРЕYД, АКВА ЛИФЕ,ЗАДРУГА ФЛОК,УНИСТИЛИ ТОПЛАНЕ,БОЖУТ,НОВУ И НАЈНОВИЈУ РОМАНИЈУ,САДА ЗАДАЈУ СМРТОНОСНИ УДАРАЦ ЗДРАВСТВУ..........

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вештак

29.04.2017 08:38

Посматрам г.Чоловића он није добро њему треба лечење под хитно. Он је као темпирана бомба у Вашем месту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

колега

29.04.2017 08:43

Оно је све тачно што је Мира казала на протесту. Шта чека тужилаштво па и СИПА. Хитно истражити све оптужбе које је објелоданила г.Ћајић. Од куповине гласова па све редом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

контролор

29.04.2017 08:45

На име концесије далтон је украо милионе са рачуна клаоница. Сјеме,нафта,ђубриво,калсификација,новац......

ОДГОВОРИТЕ
Name

комшија

29.04.2017 08:47

Ко јер уградио у своју шталу везове и опрему са фарме у подроманији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

питам

29.04.2017 08:48

Шта се десило са возним парком клаоница и ко користи пословне просторе. Где су моје дионице у месари.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДУГА

29.04.2017 08:49

МИРКО ЈЕ СВИМ БОЈАМА ПРЕМАЗАН.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПОЗНАНИК

29.04.2017 08:50

ДАЛТОН ЈЕ САМО ЈЕДНА ВАРАЛИЦА И БИТАНГА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оштећена

29.04.2017 10:57

Ко још Мирка слуша шта стони. Болестан ум.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милимир

29.04.2017 13:45

Мирко преварио си све оне које си срео.

Name

Лаку ноћ

29.04.2017 11:03

Лаку ноћ Мирко. Ти си зло и несрећа која је задесила Соколац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Конобар

29.04.2017 11:04

Поред свега види се на њему да је алкохоличар. Гаталица и идиот.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Данко

29.04.2017 20:20

Који је то преварант и лажов моји Сокочани. Сетите се кад је покушао да довезе на Соколац стоку која је заражена БРУЦЕЛОЗОМ да овде врши еутаназију. То је карактер Мирка Чоловича. Намјера је била да заражено месо прерађује у својој кланици.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цуј не зна

30.04.2017 17:42

Ма ја Додик увијеј ниста не зна. А прво по обицајy надје неког лоповцину да га именује.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Два црна гаврана

01.05.2017 06:14

Е шта дочека Романија високога виса..??!! Гдје је сада Старина Новак, што не устане па види ко све шпарта и канџија по његовој постојбини..??!! Реда би овдје могле увести једино дивизије Титове, и то да их он води. Али џаба, само пусти снови. Гола сјеча се наставља, баш као и пљачка, корупција, рекет, пустошење шума, тешки облици привредног и финансијског капитала.

ОДГОВОРИТЕ