Вучелић: Партизан поново дише као један!

Председник Партизана Милорад Вучелић рекао је да сви у клубу "дишу као један" и да се нада да ће се успешно наставити серија од 30 утакмица без пораза.

Фудбал 29.04.2017 | 13:30
Вучелић: Партизан поново дише као један!
"Драго ми је што Партизан поново дише као један, од играча, стручног штаба, до управе клуба. Партизан је 30 утакмица непоражен, а у три дербија има две победе и реми. Желимо да наставимо са овим резултатима, свесни да ће бити тешкоћа, да ће бити пораза, али нека то буде после нових 30 утакмица", рекао је Вучелић.

Вучелић је говорио и о одлуци Европске фудбалске уније (УЕФА) да Партизан не игра европска такмичења, која је после поништена.

"То је био велики ударац за Партизан, нашли смо се пред жестоком паљбом људи које воле Партизан, али добрим делом и непријатеља Партизана и медија, који су тражили да извршимо колективно самоубиство", казао је председник црно-белих.

Вучелић је навео да је млади штопер Никола Миленковић продат Фиорентини за 5.100.000 евра, без учешћа менаџера у преговорима.

Такође, рекао је да је "дошло до поравнања" када је реч о трансферу Андрије Живковића и да је Партизан "на добром путу да изадје из свега тога".

Скуштина је усвојила нови Статут тог фудбалског клуба, у ком је усагласила одредбе са законом о спорту.

Потпредседник клуба Владимир Вулетић рекао је за ТВ Партизан да је "живети у досадној држави и радити у досадном клубу оно чему сви тежимо", говорећи о томе што је Скупштина трајала кратко, без подела попут оних на претходним.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар