Vučelić: Partizan ponovo diše kao jedan!

Predsednik Partizana Milorad Vučelić rekao je da svi u klubu "dišu kao jedan" i da se nada da će se uspešno nastaviti serija od 30 utakmica bez poraza.

Fudbal 29.04.2017 | 13:30
Vučelić: Partizan ponovo diše kao jedan!
"Drago mi je što Partizan ponovo diše kao jedan, od igrača, stručnog štaba, do uprave kluba. Partizan je 30 utakmica neporažen, a u tri derbija ima dve pobede i remi. Želimo da nastavimo sa ovim rezultatima, svesni da će biti teškoća, da će biti poraza, ali neka to bude posle novih 30 utakmica", rekao je Vučelić.

Vučelić je govorio i o odluci Evropske fudbalske unije (UEFA) da Partizan ne igra evropska takmičenja, koja je posle poništena.

"To je bio veliki udarac za Partizan, našli smo se pred žestokom paljbom ljudi koje vole Partizan, ali dobrim delom i neprijatelja Partizana i medija, koji su tražili da izvršimo kolektivno samoubistvo", kazao je predsednik crno-belih.

Vučelić je naveo da je mladi štoper Nikola Milenković prodat Fiorentini za 5.100.000 evra, bez učešća menadžera u pregovorima.

Takođe, rekao je da je "došlo do poravnanja" kada je reč o transferu Andrije Živkovića i da je Partizan "na dobrom putu da izadje iz svega toga".

Skuština je usvojila novi Statut tog fudbalskog kluba, u kom je usaglasila odredbe sa zakonom o sportu.

Potpredsednik kluba Vladimir Vuletić rekao je za TV Partizan da je "živeti u dosadnoj državi i raditi u dosadnom klubu ono čemu svi težimo", govoreći o tome što je Skupština trajala kratko, bez podela poput onih na prethodnim.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar