Могућ сукоб са С.Корејом

Предсједник САД Доналд Трамп рекао је да је могућ велики сукоб са Сјеверном Корејом због нуклеарних и ракетних програма те земље, док је Кина саоштила да би ситуација на Корејском полуострву могла да ескалира или да се отргне контроли.

Свијет 28.04.2017 | 09:20
Могућ сукоб са С.Корејом
Трамп је за Ројтерс говорио да жели да заврши кризу на миран начин, могће кроз економске санкције, али није искључио ни војну интервенцију.

"Постоји шанса да ћемо завршити у огромном конфликту са Сјеверном Корејом. Вољелили бисмо да ствари ријешимо дипломатским путем, али је то веома тешко", рекао је Трамп назвавши Сјеверну Кореју својим највећим глобалним изазовом.

Министар спољних послова Кине, Ванг Ји, рекао је да постоји могућност да се ситуација на Корејском полуострву отргне контроли.

(Агенције)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Цица

28.04.2017 07:31

Овим свјетом управља сотона,све је отисло до дјавола.НЕКА НАМ ЈЕ ДРАГИ БОГ НА ПОМОЦИ.Није добро никако...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гиле

28.04.2017 09:34

Није ваљда да је нормалан онај онако осисани, као да је од пластике, који дрзи гладан народ изван савремене цивилизације и полугладан. То је изгледа за неке нормално, а најјаца еконија, најбогатија земља и демократија којој хрле млади из цјелог свијета да не ваља!!! Додјимо себи....

Name

рома

28.04.2017 07:50

Због нуклеарних програма Сјеверна Кореја је добила санкције од САД-а које су утицале на економију те државе. Сјеверна Кореја ја како би поправила сопствени профит кренула поново са производњом опијата чиме је угрозила тржиште Америке. Сада Америчка администрација покушава објаснити цијелом Свијету да је Сјеверна Кореја пријетња свима са својим нуклеарним програмом. Истина је у томе да треба уништити конкуренцију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драгутин

28.04.2017 08:53

Ух што неће то да се деси одма сад,па да ми сви Срби то прославимо...Да их Северна Кореја полупа већ једном ,па да у свим већим Српским градовима дамо улицу КиМ Џонг Уна!Дојадио је САД више и Богу и обичном народу широм света.Јао Киме брате наш Срби су уз тебе само напред удри агресора свим средствима...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Репо Послови

28.04.2017 10:20

Ххахах каква си ти будалетина мајко моја.

Name

Дарио

28.04.2017 09:20

Другим ријецима..само док сконтам кад цу... и једно јутро вијест..оде све у пм.

ОДГОВОРИТЕ