Видео: Каталонски олош неће видјети титулу!

Да баба има точкове, била би бицикло. . . ! Кључа на Пиринејима због поруке да ће Реалу бити олакшан пут до титуле!

Фудбал 29.04.2017 | 10:30
Видео: Каталонски олош неће видјети титулу!
Ако не успе да одбрани титулу, Барселона ће знати где је пропустила шансу... У Малаги! Каталонци су недавно имали шансу да победом у Малаги освоје три бода који би им данас били превага у трци са Реалом и не би зависили од учинка Краљевића. Међутим, Малага је савладала Барсу 2:0 и нанела јој тежак ударац у трци за титулом...

У последњем колу Примере, Малага дочекује и Реал Мадрид. Иако победа и бодови у том мечу не би променили судбину андалужанског тима на крају сезоне, било би спортски да се Каталонци надају да Малага може зауставити и Реал. Међутим, они се баш и не надају... Јер изгледа да није све баш тако „спортски“ и да Малага нема намеру да и против Реала игра као против Барселоне.

На питање новинара да ли очекује да Малага победи Реал Мадрид, Луис Енрике је иронично одговорио.

„Да моја баба има точкове, била би бицикло“.

Свему је претходила порука коју је на званичном Тивтер налогу објавио Малагин председник. Шеик Абдулах Ал Тани је на молбу једног Барселониног навијача да Малага заустави Реал одговорио:

„Каталонски олош неће видети титулу“!

Овакав поступак богатог Арапина је разбеснео све у Каталонији. Повод за гест Ал Танијасу прозивке из Каталоније на рачун Малагиног тренера Мичела. Овај стручњак је играчка легенда Реала и недавно је наговестио да би могао да пусти Реал до победе у последњем колу.

Мичел је тада рекао да је он „много већи мадридиста од Хорхеа Валдана“, алудирајући на последње коло из сезоне 1991/92.

Тада је Реалу у последњем колу била потребна победа на гостовању Тенерифеу како би задржао предност од једног бода над Барселоном. На клупи Тенерифеа је седела Реалова легенда Валдано. Краљевићи су на полувремену водили 2:0, шампањац је већ био спреман, а онда је Валданов тим у другом полувремену направио величанствен преокрет, славио 3:2 и доделио титулу Барселони.



У Каталонији су зато Мичелову изјаву дочекали на нож јер су се надали да би Малага могла да уради исто што и Валданов Тенерифе пре 25 година. Коментари на рачун Мичела су брутални, а Ал Тани је стао у заштиту свог тренера и само долио уље на ватру контроверзном поруком.

Чека нас бурна завшница Примере... 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар