Video: Katalonski ološ neće vidjeti titulu!

Da baba ima točkove, bila bi biciklo. . . ! Ključa na Pirinejima zbog poruke da će Realu biti olakšan put do titule!

Fudbal 29.04.2017 | 10:30
Video: Katalonski ološ neće vidjeti titulu!
Ako ne uspe da odbrani titulu, Barselona će znati gde je propustila šansu... U Malagi! Katalonci su nedavno imali šansu da pobedom u Malagi osvoje tri boda koji bi im danas bili prevaga u trci sa Realom i ne bi zavisili od učinka Kraljevića. Međutim, Malaga je savladala Barsu 2:0 i nanela joj težak udarac u trci za titulom...

U poslednjem kolu Primere, Malaga dočekuje i Real Madrid. Iako pobeda i bodovi u tom meču ne bi promenili sudbinu andalužanskog tima na kraju sezone, bilo bi sportski da se Katalonci nadaju da Malaga može zaustaviti i Real. Međutim, oni se baš i ne nadaju... Jer izgleda da nije sve baš tako „sportski“ i da Malaga nema nameru da i protiv Reala igra kao protiv Barselone.

Na pitanje novinara da li očekuje da Malaga pobedi Real Madrid, Luis Enrike je ironično odgovorio.

„Da moja baba ima točkove, bila bi biciklo“.

Svemu je prethodila poruka koju je na zvaničnom Tivter nalogu objavio Malagin predsednik. Šeik Abdulah Al Tani je na molbu jednog Barseloninog navijača da Malaga zaustavi Real odgovorio:

„Katalonski ološ neće videti titulu“!

Ovakav postupak bogatog Arapina je razbesneo sve u Kataloniji. Povod za gest Al Tanijasu prozivke iz Katalonije na račun Malaginog trenera Mičela. Ovaj stručnjak je igračka legenda Reala i nedavno je nagovestio da bi mogao da pusti Real do pobede u poslednjem kolu.

Mičel je tada rekao da je on „mnogo veći madridista od Horhea Valdana“, aludirajući na poslednje kolo iz sezone 1991/92.

Tada je Realu u poslednjem kolu bila potrebna pobeda na gostovanju Tenerifeu kako bi zadržao prednost od jednog boda nad Barselonom. Na klupi Tenerifea je sedela Realova legenda Valdano. Kraljevići su na poluvremenu vodili 2:0, šampanjac je već bio spreman, a onda je Valdanov tim u drugom poluvremenu napravio veličanstven preokret, slavio 3:2 i dodelio titulu Barseloni.



U Kataloniji su zato Mičelovu izjavu dočekali na nož jer su se nadali da bi Malaga mogla da uradi isto što i Valdanov Tenerife pre 25 godina. Komentari na račun Mičela su brutalni, a Al Tani je stao u zaštitu svog trenera i samo dolio ulje na vatru kontroverznom porukom.

Čeka nas burna zavšnica Primere... 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar