Како је Јокић постао “мамац” за велике НБА зверке?!

Денвер Нагетси већ годинама нису екипа за коју се одлучују велике НБА звезде. Од одласка Кармела Ентонија ова франшиза је у великом паду. Доласком нашег Николе Јокића све се променило.

Кошарка 01.05.2017 | 13:15
Како је Јокић постао “мамац” за велике НБА зверке?!
Познати амерички НБА новинар Ден Фавале сврстао је Денвер у један од клубова који ће наредног лета моћи да у своје редове доведе неко познато име. У тексту који је назвао “НБА супер тим са Николом Јокићем”, објаснио је како је екипа Мајка Мелоуна постала пожељна за слободне агенте.

Иза Николе Јокића је блистава сезона. Постао је један од најбољих центара лиге и играч који прави разлику. Има уговор са Денвером и управо је он тај “мамац”, или гарант играчима са већом репутацијом да Нагетси желе да се боре за сам врх. Фавале сматра да са Јокићем у тиму, ова екипа не сме да се задовољи просеком.

Денвер поред Сомборца има још добрих младих играча и потребан им је један прави предводник. Новац неће бити проблем, ако оде Данило Галинари (готово извесно напушта тим) у буџету ће бити места да се неком од играча да максимална понуда. Денвер може да нападне и звезде попут Кајла Лаурија, Криса Пола или Пола Милсапа.

Такође се помиње могућност и да Нагетси покушају да дођу до Пола Џорџа или Џимија Батлера. Уз једну велику звезду, са расположеним Јокићем, Мајк Мелоун би могао да нападне врх. Потребно је само мало среће да се коцкице склопе.

Извор: блиц.рс

Коментари / 0

Оставите коментар