Партизан у великим проблемима!

Евертон на ВМА, Тавамба у бољој ситуацији! Бразилац и Камерунац повређени у полуфиналу купа.

Фудбал 27.04.2017 | 00:00
Партизан у великим проблемима!
Фудбал са Карађорђа у првом мечу полуфинала Купа Србије ће се брзо заборавити после анемичних 0:0, али то не значи да ова утакмица није изазвала неке последице. По Партизан.

Парни ваљак можда може да буде задовољан резултатом пред реванш на свом терену, али не може здравственим билтеном. Навијачи црно-белих су остали у стрепњи после меча због повреда двојице играча који су једни од најбитнијих за тим МаркаНиколића. После стартова играча Војводине, повреде су зарадили Евертон Луиз и Леандре Тавамба.

Поготово је Евертон забринуо Партизанове навијаче. Након оштрог клизећег стартаМалбашића, Бразилац је експресно замењен. Са болном гримасом је морао да напусти терен на носилима. Ситуација није уопште изгледала наивно.



Нема потребе трошити речи колико је бескомпромисни Бразилац битан Марку Николићу и Партизану, па се зато са зебњом чекају лекарски прегледи. Евертону је страдао скочни зглоб и вечерас ће бити подврнут детаљним прегледима на ВМА у Београду. После снимања повређеног зглоба ће се знати степен озбиљности повреде и колика пауза следује Бразилцу.

Што се Тавамбе тиче, он је зарадио повреду мишића леве ноге. Како МОЗАЗРТ Спорт сазнаје, повреда није озбиљније природе. Ипак, за сваки случај, и он ће бити подвргнут прегледима ултразвуком. Како сада ствари стоје, Тавамба би требало да игра наредног викенда против Напретка. Ситуација са Евертоном је много сложенија... 

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар спорт

Коментари / 0

Оставите коментар