Partizan u velikim problemima!

Everton na VMA, Tavamba u boljoj situaciji! Brazilac i Kamerunac povređeni u polufinalu kupa.

Fudbal 27.04.2017 | 00:00
Partizan u velikim problemima!
Fudbal sa Karađorđa u prvom meču polufinala Kupa Srbije će se brzo zaboraviti posle anemičnih 0:0, ali to ne znači da ova utakmica nije izazvala neke posledice. Po Partizan.

Parni valjak možda može da bude zadovoljan rezultatom pred revanš na svom terenu, ali ne može zdravstvenim biltenom. Navijači crno-belih su ostali u strepnji posle meča zbog povreda dvojice igrača koji su jedni od najbitnijih za tim MarkaNikolića. Posle startova igrača Vojvodine, povrede su zaradili Everton Luiz i Leandre Tavamba.

Pogotovo je Everton zabrinuo Partizanove navijače. Nakon oštrog klizećeg startaMalbašića, Brazilac je ekspresno zamenjen. Sa bolnom grimasom je morao da napusti teren na nosilima. Situacija nije uopšte izgledala naivno.



Nema potrebe trošiti reči koliko je beskompromisni Brazilac bitan Marku Nikoliću i Partizanu, pa se zato sa zebnjom čekaju lekarski pregledi. Evertonu je stradao skočni zglob i večeras će biti podvrnut detaljnim pregledima na VMA u Beogradu. Posle snimanja povređenog zgloba će se znati stepen ozbiljnosti povrede i kolika pauza sleduje Brazilcu.

Što se Tavambe tiče, on je zaradio povredu mišića leve noge. Kako MOZAZRT Sport saznaje, povreda nije ozbiljnije prirode. Ipak, za svaki slučaj, i on će biti podvrgnut pregledima ultrazvukom. Kako sada stvari stoje, Tavamba bi trebalo da igra narednog vikenda protiv Napretka. Situacija sa Evertonom je mnogo složenija... 

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star sport

Komentari / 0

Ostavite komentar