Белгијанци открили: Азар је Реалов!

Азар напушта Челси на лето?! Белгијски медији преносе сазнања из кругова блиских сјајном везисти Едену Азару - поверио се пријатељима да на лето одлази са Стамфорд бриџа! Цитиране су и речи сјајног крилног играча.  

Фудбал 29.04.2017 | 19:00
Белгијанци открили: Азар је Реалов!
Дилеме више нема, бар за медије у Белгији: Еден Азар ће у јуну постати фудбалер Реал Мадрида. Престижни „Воетбалмагазин“ у данашњем издању објавио је фотографију Азара у дресу Краљева, а цитирана је и његова наводна изјава.

Један је од најбољих везних фудбалера данашњице, играч који води Челси ка титули шампиона Енглеске, могао би да напусти Стамфорд бриџ овог лета.

Ово сазнање објавили су белгијски медији који су се позвали на кругове блиске белгијском репрезентативцу.

Наводно се Азар поверио својим пријатељима да ће из Челсија отићи у Реал Мадрид и тако постати најплаћенији фудбалер у историји.

Енглески медији су раније такође писали о жељи Реала да доведе Азара и да ће за то морати да понуди више од 100 милиона фунти, односно око 113 милиона евра. То би значило да ће Белгијанац постати најплаћенији фудбалер у историји овог спорта.

"Мој план је да постанем шампион са Челсијем, а онда одем у Реал Мадрид и да постанем најбољи, да освојим Златну лопту", цитирају белгијски медији речи Азара које је он, наводно, изговорио у разговору са својим пријатељима.

Челси се, свакако, спрема за офанзиву из Мадрида на лето, па је, сазнају британски медији, већ понудио Азару нови уговор. Међутим, Азар тај уговор још није "отворио".

"За сада нема назнака о новом уговору. Усредсређен сам на овај одлучујући месец и разговараћемо касније. Тренутно не размишљам о новом уговору. Имам још две, три године према овом важећем. Желим само да завршим сезону успешно, а после ћемоп видети", "закопчан" је Азар.

„Мој план је јасан. Желим да освојим титулу првака с Челсијем, затим титулу најбољег играча Премијер лиге, а затим потписати за Реал. Каријеру би желео да завршим у ПСЖ-у“, рекао је наводно Азар.

Он се већ дуго повезује са клубом из Мадрида. Уговор са Челсијем до 2020.године.

Извор: моззартспорт/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар