Belgijanci otkrili: Azar je Realov!

Azar napušta Čelsi na leto?! Belgijski mediji prenose saznanja iz krugova bliskih sjajnom vezisti Edenu Azaru - poverio se prijateljima da na leto odlazi sa Stamford bridža! Citirane su i reči sjajnog krilnog igrača.  

Fudbal 29.04.2017 | 19:00
Belgijanci otkrili: Azar je Realov!
Dileme više nema, bar za medije u Belgiji: Eden Azar će u junu postati fudbaler Real Madrida. Prestižni „Voetbalmagazin“ u današnjem izdanju objavio je fotografiju Azara u dresu Kraljeva, a citirana je i njegova navodna izjava.

Jedan je od najboljih veznih fudbalera današnjice, igrač koji vodi Čelsi ka tituli šampiona Engleske, mogao bi da napusti Stamford bridž ovog leta.

Ovo saznanje objavili su belgijski mediji koji su se pozvali na krugove bliske belgijskom reprezentativcu.

Navodno se Azar poverio svojim prijateljima da će iz Čelsija otići u Real Madrid i tako postati najplaćeniji fudbaler u istoriji.

Engleski mediji su ranije takođe pisali o želji Reala da dovede Azara i da će za to morati da ponudi više od 100 miliona funti, odnosno oko 113 miliona evra. To bi značilo da će Belgijanac postati najplaćeniji fudbaler u istoriji ovog sporta.

"Moj plan je da postanem šampion sa Čelsijem, a onda odem u Real Madrid i da postanem najbolji, da osvojim Zlatnu loptu", citiraju belgijski mediji reči Azara koje je on, navodno, izgovorio u razgovoru sa svojim prijateljima.

Čelsi se, svakako, sprema za ofanzivu iz Madrida na leto, pa je, saznaju britanski mediji, već ponudio Azaru novi ugovor. Međutim, Azar taj ugovor još nije "otvorio".

"Za sada nema naznaka o novom ugovoru. Usredsređen sam na ovaj odlučujući mesec i razgovaraćemo kasnije. Trenutno ne razmišljam o novom ugovoru. Imam još dve, tri godine prema ovom važećem. Želim samo da završim sezonu uspešno, a posle ćemop videti", "zakopčan" je Azar.

„Moj plan je jasan. Želim da osvojim titulu prvaka s Čelsijem, zatim titulu najboljeg igrača Premijer lige, a zatim potpisati za Real. Karijeru bi želeo da završim u PSŽ-u“, rekao je navodno Azar.

On se već dugo povezuje sa klubom iz Madrida. Ugovor sa Čelsijem do 2020.godine.

Izvor: mozzartsport/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar