Трампов услов да Меланија затрудни

Однос предсједника Америке и прве даме је под лупом јавности још од посљедњих предсједничких избора у САД. Све досадашње анализе, коментари, али и њихово понашање у јавности говоре да нису баш идеалан пар и да Доналд Трамп не води рачуна о својој супрузи.

Свијет 26.04.2017 | 16:10
Трампов услов да Меланија затрудни
Иако су им многи пријатељи стали у одбрану објашњавајући да је међу њима све у реду, један од њих ипак тврди другачије.

"Ствари су се промијениле шест мјесеци након Меланијине трудноће. Имала је тада 35 година, а Доналд јој је упорно говорио да јој је то посљедњи воз“, испричао је пријатељ који их је тада често посјећивао за "Венити фер".

Он објашњава да је дијете била Меланијина жеља и да се Трамп трудио све док се није оженио и док Меланија није чврсто стала иза своје жеље. Пристао је да остане у другом стању, али само ако учини све да што прије врати витку линију након порођаја.

"Никада је није питао како је, нити јој је помагао. Све што је говорио било је 'Сама си хтела дјете'“, додао је он.

Друга два извора испричала су да Меланија и Трампова мезимица Иванка нису у најбољим односима, заправо, да је њихов однос хладан. Чак су додали и да је Меланија размишљала о разводу због изјава њеног мужа о хватању жена за полни орган.

"Изгледала је веома уморно, тужно и мршаво. Нико од нас није разговарао са њом, нисмо ни знали шта да јој кажемо“, испричали су пријатељи.

(Ванитyфаир.цом)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

вирус

26.04.2017 17:36

Па да је неког босанцероса насла ко и остале словенке имала би досад цопор деце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игор

27.04.2017 05:41

Јбг , неком дрази овај Бентли иза и вибратор него доцекивати земљака масног са баустеле. Земо купи успут по киле фасираног и то петком само, самару свезе одмах са врата ако је слуцајно ста погријесила. Залегне гледати голу гузицу тудју на Пинку , јер своју зену не мозе гледати оцима.

Name

Бојан Нишевић

26.04.2017 19:54

Не може јој деда ништа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Станлеy

27.04.2017 11:47

Деда мозе ал у зуту капуту,само ме зовни лепа Мелани.Оци ти неце бити тако мутне,вратицу ти сјај и љепоту самоо за једну ноц.....