Trampov uslov da Melanija zatrudni

Odnos predsjednika Amerike i prve dame je pod lupom javnosti još od posljednjih predsjedničkih izbora u SAD. Sve dosadašnje analize, komentari, ali i njihovo ponašanje u javnosti govore da nisu baš idealan par i da Donald Tramp ne vodi računa o svojoj supruzi.

Svijet 26.04.2017 | 16:10
Trampov uslov da Melanija zatrudni
Iako su im mnogi prijatelji stali u odbranu objašnjavajući da je među njima sve u redu, jedan od njih ipak tvrdi drugačije.

"Stvari su se promijenile šest mjeseci nakon Melanijine trudnoće. Imala je tada 35 godina, a Donald joj je uporno govorio da joj je to posljednji voz“, ispričao je prijatelj koji ih je tada često posjećivao za "Veniti fer".

On objašnjava da je dijete bila Melanijina želja i da se Tramp trudio sve dok se nije oženio i dok Melanija nije čvrsto stala iza svoje želje. Pristao je da ostane u drugom stanju, ali samo ako učini sve da što prije vrati vitku liniju nakon porođaja.

"Nikada je nije pitao kako je, niti joj je pomagao. Sve što je govorio bilo je 'Sama si htela djete'“, dodao je on.

Druga dva izvora ispričala su da Melanija i Trampova mezimica Ivanka nisu u najboljim odnosima, zapravo, da je njihov odnos hladan. Čak su dodali i da je Melanija razmišljala o razvodu zbog izjava njenog muža o hvatanju žena za polni organ.

"Izgledala je veoma umorno, tužno i mršavo. Niko od nas nije razgovarao sa njom, nismo ni znali šta da joj kažemo“, ispričali su prijatelji.

(Vanityfair.com)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

virus

26.04.2017 19:36

Pa da je nekog bosancerosa nasla ko i ostale slovenke imala bi dosad copor dece.

ODGOVORITE
Name

Igor

27.04.2017 07:41

Jbg , nekom drazi ovaj Bentli iza i vibrator nego docekivati zemljaka masnog sa baustele. Zemo kupi usput po kile fasiranog i to petkom samo, samaru sveze odmah sa vrata ako je slucajno sta pogrijesila. Zalegne gledati golu guzicu tudju na Pinku , jer svoju zenu ne moze gledati ocima.

Name

Бојан Нишевић

26.04.2017 21:54

Не може јој деда ништа.

ODGOVORITE
Name

Stanley

27.04.2017 13:47

Deda moze al u zutu kaputu,samo me zovni lepa Melani.Oci ti nece biti tako mutne,vraticu ti sjaj i ljepotu samoo za jednu noc.....