Де Лаурентис: Игуаин је издајник без културе!

Прошло је десет месеци од преласка Гонсала Игуаина из Наполија у Јувентус, али очигледно још увек у Напуљу не могу да преболе губитак сјајног нападача.

Фудбал 27.04.2017 | 20:30
Де Лаурентис: Игуаин је издајник без културе!
Прашину је поново подигао управо Аргентинац, који је у мечу италијанског купа између ова два тима после једног свог гола показао прстом ка Аурелију де Лаурентису.

„Може да пружи прст ка мени и тако покуша да се оправда, али навијачи нису глупи и савршено разумеју ситуацију“, рекао је Де Лаурентис.

На овом сусрету почетком априла нападач рођен у Француској постигао је два поготка, а овим гестом је још једном исказао став свима на "Сао Паолу" да је челник Наполитанаца крив што је "Пипита" напустио клуб.

Де Лаурентис је у више наврата „ратовао“ са Игуаином преко медија називајући га издајником, што и овог пута није пропустио да учини.

„Ако сте особа доброг укуса не издајете тим за који сте играли и где сте стекли међународну афирмацију, тако што одете у великог ривала Јувентус. Нема то везе ни са председником, ни са братом играча, мислим да је то само недостатак културе“, биле су речи председника Наполија.

Аргентинац је ове сезоне на 46 утакмица постигао 29 голова у свим такмичењима у дресу "Старе даме", а да му нису заборавили издају навијачи су му показали пред меч 30. кола Серие А, када су му приредили ''специјалан дочек''.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар