De Laurentis: Iguain je izdajnik bez kulture!

Prošlo je deset meseci od prelaska Gonsala Iguaina iz Napolija u Juventus, ali očigledno još uvek u Napulju ne mogu da prebole gubitak sjajnog napadača.

Fudbal 27.04.2017 | 20:30
De Laurentis: Iguain je izdajnik bez kulture!
Prašinu je ponovo podigao upravo Argentinac, koji je u meču italijanskog kupa između ova dva tima posle jednog svog gola pokazao prstom ka Aureliju de Laurentisu.

„Može da pruži prst ka meni i tako pokuša da se opravda, ali navijači nisu glupi i savršeno razumeju situaciju“, rekao je De Laurentis.

Na ovom susretu početkom aprila napadač rođen u Francuskoj postigao je dva pogotka, a ovim gestom je još jednom iskazao stav svima na "Sao Paolu" da je čelnik Napolitanaca kriv što je "Pipita" napustio klub.

De Laurentis je u više navrata „ratovao“ sa Iguainom preko medija nazivajući ga izdajnikom, što i ovog puta nije propustio da učini.

„Ako ste osoba dobrog ukusa ne izdajete tim za koji ste igrali i gde ste stekli međunarodnu afirmaciju, tako što odete u velikog rivala Juventus. Nema to veze ni sa predsednikom, ni sa bratom igrača, mislim da je to samo nedostatak kulture“, bile su reči predsednika Napolija.

Argentinac je ove sezone na 46 utakmica postigao 29 golova u svim takmičenjima u dresu "Stare dame", a da mu nisu zaboravili izdaju navijači su mu pokazali pred meč 30. kola Serie A, kada su mu priredili ''specijalan doček''.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar