Маркизио: Триплета? Него шта!

“Када смо дошли до овде, морамо да верујемо у то", поручио везиста Јувентуса.

Фудбал 29.04.2017 | 08:30
Маркизио: Триплета? Него шта!
Како се сезона приближава крају, тако навијачи Јувентуса све више трепере. А разлога за то има. Барем три - Серија А, Лига шампиона и Куп Италије. На измаку је већ и април, а торинска Стара дама и даље је у конкуренцији за сва три трофеја. Популарну Триплету. А то је нешто што је у Италији до сада пошло за руком само Јувентусовом великом ривалу, Интеру пре седам година.

“Када смо дошли до овде, морамо да верујемо у Триплету. Узевши у обзир предност коју имамо у лиги, као и чињеницу да смо у полуфиналу Лиге шампиона и финалу Купа Италије, убеђен сам да можемо до Триплете“, рекао је Маркизио за Медијасет.

Упитан да ли има неке разлике између првог и овог шестог Скудета, који је на видику.

“Ако га освојимо, биће важан као и први. Онај први био је специфичан по томе што пре њега нисмо освојили ништа доста дуго. Притом, мени је то био први трофеј. У сваком случају, невероватан осећај“, закључио је Маркизио.

Екипу Јувентуса 3. маја очекује први дуел са Монаком у полуфиналу Лиге шампиона, а реванш је шест дана касније у Торину. У финалу Купа Италије, које је на програму 2. јуна, Стара дама ће одмерити снаге против Лација. 

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар