Markizio: Tripleta? Nego šta!

“Kada smo došli do ovde, moramo da verujemo u to", poručio vezista Juventusa.

Fudbal 29.04.2017 | 08:30
Markizio: Tripleta? Nego šta!
Kako se sezona približava kraju, tako navijači Juventusa sve više trepere. A razloga za to ima. Barem tri - Serija A, Liga šampiona i Kup Italije. Na izmaku je već i april, a torinska Stara dama i dalje je u konkurenciji za sva tri trofeja. Popularnu Tripletu. A to je nešto što je u Italiji do sada pošlo za rukom samo Juventusovom velikom rivalu, Interu pre sedam godina.

“Kada smo došli do ovde, moramo da verujemo u Tripletu. Uzevši u obzir prednost koju imamo u ligi, kao i činjenicu da smo u polufinalu Lige šampiona i finalu Kupa Italije, ubeđen sam da možemo do Triplete“, rekao je Markizio za Medijaset.

Upitan da li ima neke razlike između prvog i ovog šestog Skudeta, koji je na vidiku.

“Ako ga osvojimo, biće važan kao i prvi. Onaj prvi bio je specifičan po tome što pre njega nismo osvojili ništa dosta dugo. Pritom, meni je to bio prvi trofej. U svakom slučaju, neverovatan osećaj“, zaključio je Markizio.

Ekipu Juventusa 3. maja očekuje prvi duel sa Monakom u polufinalu Lige šampiona, a revanš je šest dana kasnije u Torinu. U finalu Kupa Italije, koje je na programu 2. juna, Stara dama će odmeriti snage protiv Lacija. 

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar