Кренула лицитација за тренера Реала - каква имена?!

Уколико Зинедин Зидан "забрља" у наредних месец дана сасвим је реално да ће доживети судбину Карла Анћелотија, а имена потенцијалних наследника су већ спремна. Највећи фаворит - Јоахим Лев!

Фудбал 26.04.2017 | 23:06
Кренула лицитација за тренера Реала - каква имена?!
Шпански медији су пре три недеље "бојажљиво" упитали Зинедина Зидана о останку у Реал Мадриду, а он није имао конкретан одговор - иако није било једног разлога да оде из клуба.

Био је на одличном путу да Реал Мадриду коначно донесе домаћу титулу, супериорно је његов тим деловао и у Лиги шампиона, али након "слабог издања" против Бајерна и проласка у наредну фазу уз велику помоћ судија, а онда и пораза у "Ел Класику"...

Могуће је да ће Француз доживети судбину Карла Анћелотија који је добио отказ годину дана након освајања Лиге шампиона пошто је тим заустављен у полуфиналу тог такмичења, а није освојио ниједну домаћу титулу. Зиданова екипа је и даље велики фаворит за Ла Лигу, имају исто бодова као Барса меч мање (са Селтом), али већ је почело да се лицитира.

Прво, и то изненађујуће, име које су "понудили" шпански медији је Јоахим Лев!

Лист "Ас" пише о томе да је дугогодишњи селектор Немачке први фаворит да преузме клупу Мадриђана ако "кола крену низбрдо", међутим не наводи се да ли би човек који је са "панцерима" постао првак света 2014. године водио ову репрезентацију и у Русију 2018. године.

Његов уговор са "елфима" истиче 2020. године и питање је да ли је заинтересован за "тренерски посао" пошто је претходних година говорио о томе како му више лежи "селекторски".

Спомињу се још и менаџери Челсија Антонио Конте и Тотенхема Маурисија Покетина, али је то све за сада на нивоу спекулације, па је Италијан "већ виђен" у Интеру, а Аргентинац у Барси, иако је то већ све демантовано.

Зидану уговор са Реалом истиче на крају наредне сезоне...

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар