Krenula licitacija za trenera Reala - kakva imena?!

Ukoliko Zinedin Zidan "zabrlja" u narednih mesec dana sasvim je realno da će doživeti sudbinu Karla Anćelotija, a imena potencijalnih naslednika su već spremna. Najveći favorit - Joahim Lev!

Fudbal 26.04.2017 | 23:06
Krenula licitacija za trenera Reala - kakva imena?!
Španski mediji su pre tri nedelje "bojažljivo" upitali Zinedina Zidana o ostanku u Real Madridu, a on nije imao konkretan odgovor - iako nije bilo jednog razloga da ode iz kluba.

Bio je na odličnom putu da Real Madridu konačno donese domaću titulu, superiorno je njegov tim delovao i u Ligi šampiona, ali nakon "slabog izdanja" protiv Bajerna i prolaska u narednu fazu uz veliku pomoć sudija, a onda i poraza u "El Klasiku"...

Moguće je da će Francuz doživeti sudbinu Karla Anćelotija koji je dobio otkaz godinu dana nakon osvajanja Lige šampiona pošto je tim zaustavljen u polufinalu tog takmičenja, a nije osvojio nijednu domaću titulu. Zidanova ekipa je i dalje veliki favorit za La Ligu, imaju isto bodova kao Barsa meč manje (sa Seltom), ali već je počelo da se licitira.

Prvo, i to iznenađujuće, ime koje su "ponudili" španski mediji je Joahim Lev!

List "As" piše o tome da je dugogodišnji selektor Nemačke prvi favorit da preuzme klupu Madriđana ako "kola krenu nizbrdo", međutim ne navodi se da li bi čovek koji je sa "pancerima" postao prvak sveta 2014. godine vodio ovu reprezentaciju i u Rusiju 2018. godine.

Njegov ugovor sa "elfima" ističe 2020. godine i pitanje je da li je zainteresovan za "trenerski posao" pošto je prethodnih godina govorio o tome kako mu više leži "selektorski".

Spominju se još i menadžeri Čelsija Antonio Konte i Totenhema Maurisija Poketina, ali je to sve za sada na nivou spekulacije, pa je Italijan "već viđen" u Interu, a Argentinac u Barsi, iako je to već sve demantovano.

Zidanu ugovor sa Realom ističe na kraju naredne sezone...

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar