"Бакир понизио свог замјеника"

Садик Ахметовић, посланик СДА у Парламентарној скупштини БИХ, огласио се први пут након јавног укора, који му је изрекло Пресједништво СДА, или “жути картон“ како је рекао предсједник СДА Бакир Изетбеговић.

Босна и Херцеговина 25.04.2017 | 07:25
"Бакир понизио свог замјеника"
“Око жутих је јако занимљиво, а правила игре судија не зна. Кад сједнеш на клупу Реала, а доведеш у екипу Врбањушу тешко је играти у Лиги шампиона. Бојим се да у наредном циклусу нећемо проћи ни претквалификације са овим “друштвом“, рекао је Ахметовић.

Он је коментирсао и најаву да ће се иницирати смјена Хамдије Фејзића са позиције потпредсједника Главног одобора СДА.

“Бакир је понизио свог замјеника који је нападнут физички. Никада нико није понизио никог у СДА оволико колико је Бакир понизио Адила (оп.а. Османовић), било би занимљиво извадити из архива све ставове Изетбеговића у времену док се борио да преузме странку. Колико је критика и негативних ставова изреко на политику Сулејмана Тихића а никада није кажњен. То је тада била демократска странка, тадашње руководство га је вратило у Предсједништво и оставило му највећу побједу СДА. Сами процијените гдје је и шта остало од демократске СДА и посљедње велике побједе СДА“, рекао је Ахметовић.

(Вијести.ба)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Зоол

25.04.2017 06:55

Распад!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

25.04.2017 07:07

99,9 %

Name

Драган

25.04.2017 08:03

Брига ме шта Бакир ради у СДА. Но, смер у ком Бакир покушава да води БиХ, на коју ја полажем једнако право као и он, ми се ни мало не допада. Није РС фактор дестабилизације, фактор дестабилизације је онај који од БиХ покушава да направи нешто што са Европом нема везе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

камелеон

25.04.2017 11:20

Кад су паре у питању ту брат брата не познаје. Очи ће повадити...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сара

25.04.2017 13:58

Ма побијте се међусобно, то вам је најпаметније. Побили сте нас и све у нама, давно вам је било вријеме да нестанете. Али се дрзите за фотеље и паре, мало је рећи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босњак

25.04.2017 17:24

Мозе ми њх волити мрзити али они ведре и облаце у ово ј дрзави нису они сами досли постављени су да владају све је ово игра они немогу да изгубе ко има паре има све ко нема пара мозе само да лаје

ОДГОВОРИТЕ