"Bakir ponizio svog zamjenika"

Sadik Ahmetović, poslanik SDA u Parlamentarnoj skupštini BIH, oglasio se prvi put nakon javnog ukora, koji mu je izreklo Presjedništvo SDA, ili “žuti karton“ kako je rekao predsjednik SDA Bakir Izetbegović.

Bosna i Hercegovina 25.04.2017 | 07:25
"Bakir ponizio svog zamjenika"
“Oko žutih je jako zanimljivo, a pravila igre sudija ne zna. Kad sjedneš na klupu Reala, a dovedeš u ekipu Vrbanjušu teško je igrati u Ligi šampiona. Bojim se da u narednom ciklusu nećemo proći ni pretkvalifikacije sa ovim “društvom“, rekao je Ahmetović.

On je komentirsao i najavu da će se inicirati smjena Hamdije Fejzića sa pozicije potpredsjednika Glavnog odobora SDA.

“Bakir je ponizio svog zamjenika koji je napadnut fizički. Nikada niko nije ponizio nikog u SDA ovoliko koliko je Bakir ponizio Adila (op.a. Osmanović), bilo bi zanimljivo izvaditi iz arhiva sve stavove Izetbegovića u vremenu dok se borio da preuzme stranku. Koliko je kritika i negativnih stavova izreko na politiku Sulejmana Tihića a nikada nije kažnjen. To je tada bila demokratska stranka, tadašnje rukovodstvo ga je vratilo u Predsjedništvo i ostavilo mu najveću pobjedu SDA. Sami procijenite gdje je i šta ostalo od demokratske SDA i posljednje velike pobjede SDA“, rekao je Ahmetović.

(Vijesti.ba)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Zool

25.04.2017 06:55

Raspad!!!

ODGOVORITE
Name

Re

25.04.2017 07:07

99,9 %

Name

Dragan

25.04.2017 08:03

Briga me šta Bakir radi u SDA. No, smer u kom Bakir pokušava da vodi BiH, na koju ja polažem jednako pravo kao i on, mi se ni malo ne dopada. Nije RS faktor destabilizacije, faktor destabilizacije je onaj koji od BiH pokušava da napravi nešto što sa Evropom nema veze.

ODGOVORITE
Name

kameleon

25.04.2017 11:20

Kad su pare u pitanju tu brat brata ne poznaje. Oči će povaditi...

ODGOVORITE
Name

Sara

25.04.2017 13:58

Ma pobijte se međusobno, to vam je najpametnije. Pobili ste nas i sve u nama, davno vam je bilo vrijeme da nestanete. Ali se drzite za fotelje i pare, malo je reći.

ODGOVORITE
Name

Bosnjak

25.04.2017 17:24

Moze mi njh voliti mrziti ali oni vedre i oblace u ovo j drzavi nisu oni sami dosli postavljeni su da vladaju sve je ovo igra oni nemogu da izgube ko ima pare ima sve ko nema para moze samo da laje

ODGOVORITE