Војводина и званично тражила одлагање са Звездом!

Војводина је и званично затражила одлагање утакмице са Црвеном звездом због, како се наводи, "непостојања елементарних спортских услова".

Фудбал 24.04.2017 | 22:00
Војводина и званично тражила одлагање са Звездом!
"Војводина ће у свом најјачем саставу играти све утакмице до краја сезоне, али плашимо се да ће евентуални пораз од Звезде бити сигнал људима из Партизана да смо пустили утакмицу. Утакмица се може играти онда када се створе нормални услови, а не под оваквим условима притиска. Надамо се да ћете имати разумевања и усвојити наш захтев", наводи се у захтеву.

Војводина је тражила одлагање због "регуларности такмичења и ситуације у којој се налази наш фудбал". Допис је послат на адресу Заједнице Суперлиге, а потписао га је председник клуба Душан Мијић.

Утакмица између Црвене звезде и Војводине у 33. колу Суперлиге заказана је за недељу, 30. априла у 18.00 на стадиону "Рајко Митић" у Београду.

После утакмице између Партизана и Војводине у прошлом првенственом колу било је много препуцавања челника два клуба, а почело је тако што су функционери Војводине напустили стадион после увредљивог скандирања навијача на стадиону у Хумској.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар