Vojvodina i zvanično tražila odlaganje sa Zvezdom!

Vojvodina je i zvanično zatražila odlaganje utakmice sa Crvenom zvezdom zbog, kako se navodi, "nepostojanja elementarnih sportskih uslova".

Fudbal 24.04.2017 | 22:00
Vojvodina i zvanično tražila odlaganje sa Zvezdom!
"Vojvodina će u svom najjačem sastavu igrati sve utakmice do kraja sezone, ali plašimo se da će eventualni poraz od Zvezde biti signal ljudima iz Partizana da smo pustili utakmicu. Utakmica se može igrati onda kada se stvore normalni uslovi, a ne pod ovakvim uslovima pritiska. Nadamo se da ćete imati razumevanja i usvojiti naš zahtev", navodi se u zahtevu.

Vojvodina je tražila odlaganje zbog "regularnosti takmičenja i situacije u kojoj se nalazi naš fudbal". Dopis je poslat na adresu Zajednice Superlige, a potpisao ga je predsednik kluba Dušan Mijić.

Utakmica između Crvene zvezde i Vojvodine u 33. kolu Superlige zakazana je za nedelju, 30. aprila u 18.00 na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu.

Posle utakmice između Partizana i Vojvodine u prošlom prvenstvenom kolu bilo je mnogo prepucavanja čelnika dva kluba, a počelo je tako što su funkcioneri Vojvodine napustili stadion posle uvredljivog skandiranja navijača na stadionu u Humskoj.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar