Иванић разговарао са Родкином

Предсједавајући Предсједништва БиХ Младен Иванић разговарао је данас у Бањој Луци са амбасадором Државе Израел у БиХ Боазом Родкином о актуелној политичкој ситуацији у БиХ и билатералним односима двију земаља.

Босна и Херцеговина 24.04.2017 | 13:55
Иванић разговарао са Родкином
Иванић и Родкин оцијенили су да су односи двију земаља пријатељски и изразили наду да ће у наредном периоду доћи до унапређења сарадње на свим нивоима.

Оцијењено је да је недавна посјета предсједавајућег Предсједништва БиХ Младена Иванића са делегацијом БиХ Израелу била изузетно успјешна и корисна, а саговорници су изразили очекивање да ће резултирати унапређењем економске сарадње двије земље, саопшено је из Предсједништва БиХ.

(Агенције)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Милица

24.04.2017 12:15

Нека Иванић каже шта је са представништвом РС-а у тој земљи, да се скине то питање са дневног реда и која је улога Ливнеа у томе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре.

24.04.2017 12:41

Милице боље да ти то Додик казе.

Name

милана

24.04.2017 21:25

Представништва су сва иста,силне паре добије из наше бијде,они су направљени да се омогући ово силно извлачење пара,поједини представници имају виле по Дјевичанским острвима а ми немамо дрва да се огријемо,све је то голи лопов,ваљају само паре тамо вамо,а приватизације су сизифов посао,нигдје краја,управо из разлога да братија тридесет година краду преко народних леђа,ово слијепац само не разумије,шта је урађено ко из којега цента итд...

ОДГОВОРИТЕ