Ivanić razgovarao sa Rodkinom

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Mladen Ivanić razgovarao je danas u Banjoj Luci sa ambasadorom Države Izrael u BiH Boazom Rodkinom o aktuelnoj političkoj situaciji u BiH i bilateralnim odnosima dviju zemalja.

Bosna i Hercegovina 24.04.2017 | 13:55
Ivanić razgovarao sa Rodkinom
Ivanić i Rodkin ocijenili su da su odnosi dviju zemalja prijatelјski i izrazili nadu da će u narednom periodu doći do unapređenja saradnje na svim nivoima.

Ocijenjeno je da je nedavna posjeta predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Mladena Ivanića sa delegacijom BiH Izraelu bila izuzetno uspješna i korisna, a sagovornici su izrazili očekivanje da će rezultirati unapređenjem ekonomske saradnje dvije zemlјe, saopšeno je iz Predsjedništva BiH.

(Agencije)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Milica

24.04.2017 12:15

Neka Ivanić kaže šta je sa predstavništvom RS-a u toj zemlji, da se skine to pitanje sa dnevnog reda i koja je uloga Livnea u tome.

ODGOVORITE
Name

Re.

24.04.2017 12:41

Milice bolje da ti to Dodik kaze.

Name

milana

24.04.2017 21:25

Predstavništva su sva ista,silne pare dobije iz naše bijde,oni su napravljeni da se omogući ovo silno izvlačenje para,pojedini predstavnici imaju vile po Djevičanskim ostrvima a mi nemamo drva da se ogrijemo,sve je to goli lopov,valjaju samo pare tamo vamo,a privatizacije su sizifov posao,nigdje kraja,upravo iz razloga da bratija trideset godina kradu preko narodnih leđa,ovo slijepac samo ne razumije,šta je urađeno ko iz kojega centa itd...

ODGOVORITE