Видео - "Рат" Рамоса и Пикеа: Твитовима утичете на судије!

Дефанзивац Реал Мадрида Серхио Рамос имао је шта да каже штоперу Барселоне и колеги из репрезентације Шпаније Ђерару Пикеу после и током 'Ел Класика'.

Фудбал 24.04.2017 | 12:30
Видео - "Рат" Рамоса и Пикеа: Твитовима утичете на судије!
Рамос је добио црвени картон у 78. минуту утакмице због изузетно опасног старта над Лионелом Месијем, а по изласку са терена у микс зони је критиковао судијску одлуку да буде директно искључен.

Судија Алехандро Хосе Ернандес га је послао у свлачионицу после старта са две ноге на Месију, Аргентинац је из дуела изашао неповређен, а шпански дефанзивац са терена бесан. Док је напуштао игралиште руком је гестикулирао играчима Барселоне да много причају са судијама, потом и аплаудирао, али је касније истакао да се није обраћао судији.

"Они могу сад да причају шта год желе путем својих медија... Нећу да упаднем у ту замку. Нисам се обраћао судији јер је одлука већ донета", истакао је капитен 'Краљевског клуба' и наставио:

"Својим твитовима и жалбама утичу на одлуке судија у своју корист".

Он признаје да је каснио приликом старта, али сматра да је директан црвени строго досуђен.

"Утицао је на утакмицу. Одгледао сам снимак 40 пута и признајем да сам каснио, али нисам хтео никога да повредим. Меси је добро урадио, скочио је, али га нисам такао", каже Серхио.

Пике је одговорио на "прозивке" рекавши да су у Реалу на 'Бернабеуу' навикли на повлашћено суђење, а Рамос подсећа на утакмицу Барсе против Парис Сен Жермена.

"Не жалим због тога што сам урадио, али жалим што сам оставио тим са играчем мање на терену. Немам ништа против Пикеа, нисам у лошим односима са њим, обојица бранимо своје екипе, али то не значи да ћу се после утакмице загрлити или руковати са њим", закључио је Рамос.

Барселона је голом Месија у надокнади времена победила са 3:2 и преузела је прво место од Реала, иако обе екипе имају по 75 бодова, с тим што Мадриђани имају утакмицу мање.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар