Video - "Rat" Ramosa i Pikea: Tvitovima utičete na sudije!

Defanzivac Real Madrida Serhio Ramos imao je šta da kaže štoperu Barselone i kolegi iz reprezentacije Španije Đeraru Pikeu posle i tokom 'El Klasika'.

Fudbal 24.04.2017 | 12:30
Video - "Rat" Ramosa i Pikea: Tvitovima utičete na sudije!
Ramos je dobio crveni karton u 78. minutu utakmice zbog izuzetno opasnog starta nad Lionelom Mesijem, a po izlasku sa terena u miks zoni je kritikovao sudijsku odluku da bude direktno isključen.

Sudija Alehandro Hose Ernandes ga je poslao u svlačionicu posle starta sa dve noge na Mesiju, Argentinac je iz duela izašao nepovređen, a španski defanzivac sa terena besan. Dok je napuštao igralište rukom je gestikulirao igračima Barselone da mnogo pričaju sa sudijama, potom i aplaudirao, ali je kasnije istakao da se nije obraćao sudiji.

"Oni mogu sad da pričaju šta god žele putem svojih medija... Neću da upadnem u tu zamku. Nisam se obraćao sudiji jer je odluka već doneta", istakao je kapiten 'Kraljevskog kluba' i nastavio:

"Svojim tvitovima i žalbama utiču na odluke sudija u svoju korist".

On priznaje da je kasnio prilikom starta, ali smatra da je direktan crveni strogo dosuđen.

"Uticao je na utakmicu. Odgledao sam snimak 40 puta i priznajem da sam kasnio, ali nisam hteo nikoga da povredim. Mesi je dobro uradio, skočio je, ali ga nisam takao", kaže Serhio.

Pike je odgovorio na "prozivke" rekavši da su u Realu na 'Bernabeuu' navikli na povlašćeno suđenje, a Ramos podseća na utakmicu Barse protiv Paris Sen Žermena.

"Ne žalim zbog toga što sam uradio, ali žalim što sam ostavio tim sa igračem manje na terenu. Nemam ništa protiv Pikea, nisam u lošim odnosima sa njim, obojica branimo svoje ekipe, ali to ne znači da ću se posle utakmice zagrliti ili rukovati sa njim", zaključio je Ramos.

Barselona je golom Mesija u nadoknadi vremena pobedila sa 3:2 i preuzela je prvo mesto od Reala, iako obe ekipe imaju po 75 bodova, s tim što Madriđani imaju utakmicu manje.



Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar