Грбић одабрао за Свјетску лигу и квалификације!

Селектор одбојкашке репрезентације Србије Никола Грбић објавио је списак репрезентативаца за квалификације за Светско првенство и Светску лигу.

Остали спортови 24.04.2017 | 18:15
Грбић одабрао за Свјетску лигу и квалификације!
Србија ће играти у Групи Е друге рунде квалификација за Светско првенство, од 24. до 28. маја у Загребу, са Хрватском, Белорусијом, Данском, Швајцарском и Норвешком.

Победници група ће изборити пласман на Светско првенство, док ће шест другопласираних селекција изборити пласман у трећу рунду.

На списку су техничари: Никола Јововић (Монца), Алекса Брђовић (Сургут) и Максим Буцуљевић (Љубљана).

Коректори: Александар Атанасијевић (Перуђа), Дражен Лубурић (Хирошима) и Александар Благојевић (Црвена звезда).

Либера: Никола Росић (Галаци), Невен Мајсторовић (Рен) и Горан Шкундрић (Плоешти).

Блокери: Драган Станковић (Лубе), Марко Подрашчанин (Перуђа), Срећко Лисинац (Белхатов), Петар Крсмановић (Сургут), Александар Околић (Берлин), Немања Машуловић (Црвена звезда) и Стеван Симић (Војводина).

Примачи: Урош Ковачевић (Верона), Марко Ивовић (Жешов), Немања Петрић (Модена), Милан Катић (Бидгошћ) и Миран Кујунџић (Војводина).

Србија ће у Светској лиги током првог викенда од 2. до 4. јуна играти у Новом Саду против селекција САД, Белгије и Канаде.

Од 9. до 11. јуна ће у Техерану противници бити Иран, Аргентина и Белгија, а од 16. до 18. у Кордоби ривали су Аргентина, Бугарска и Бразил.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар