Увиђај у ''Бингу'' још није почео

Још нема службених информација о узроку пожара који је потпуно уништио тржни центар "Бинго" на уласку у Мостар.

Босна и Херцеговина 23.04.2017 | 10:32
Увиђај у ''Бингу'' још није почео
Ватрогасци упозоравају на плинске боце у објекту које још увијек представљају пријетњу, а први радници већ долазе да виде шта је остало од њиховог дојучерашњег радног мјеста.

"Полиција осигурава терен, али он још увијек није довољно безбједан да наши људи крену да раде увиђај. Тако ће бити све док су на лицу мјеста ватрогасци и Цивилна заштита", рекао је портпарол МУП-а Херцеговачко-неретванског кантона Људевит Марић.



Полиција жели избјећи било какве спекулације око узрока пожара, те ће се прве информације с њихове стране моћи чути евентуално за два или три дана.

Киша која је кренула да пада могла би олакшати посао на потпуном гашењу пожара, те омогућити полицији излазак на само мјесто пожара.

Из Управе за цивилну заштиту и ватрогаство ХНК рекли су да је сад све у рукама ватрогасаца, те да они настоје пожар потпуно привести крају.

Сви мостарски ватрогасци су цијелу ноћ гасили пожар, а Патар Јурић, командант Професионалне ватрогасне јединице ноћас је рекао да је дојава о пожару дошла у 20:09, а да је командант на терену већ у 20:39 јавио како се пожар неће моћи угасити.

Десиле су и двије веће детонације, а само један радник био је дезоријентисан због дима, али без већих каснијих посљедица.

(Клиx.ба/БН)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Мостарац

23.04.2017 13:26

Користили су се преварама у рату и наставили у миру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тетак Мата

23.04.2017 15:10

Ко је добио бингооо

ОДГОВОРИТЕ
Name

Смс

23.04.2017 16:02

Стета само за раднике а он има парездина направице то он опет,то је за њега сица€

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бора

23.04.2017 17:51

Веселит се тудзој несреци , питање је за васе родитеље . Питајте јесули нормални или пак ви нисте људи.

ОДГОВОРИТЕ