РУС: Трка није готова! Спартак се удавио у Дону!

Лидер из Москве демолиран на гостовању у Ростову - 3:0 (2:0)!

Фудбал 22.04.2017 | 22:00
РУС: Трка није готова! Спартак се удавио у Дону!
Ако су Масимо Карера и фудбалери Спартака помислили да су у прошлом колу победом над Зенитом решили питање шампиона и већ пригрлили титулу чекану 16 година, преварили су се. Добро је за Московљане што су данас брутално приземљени на гостовању у Ростову, где нису личили на себе, па их је сјајни тим са Дона убедљиво демолирао - 3:0 (2:0).

Искусни Александар Букаров побринуо се са два лепа гола за потоп Сапртака и опомену да нема шале без обзира на велику предност над другопласираним тимом ЦСКА од чак седам бодова. Поред хероја победе, сјајну партију пружио је и искусни Молдавац Гацкан, стрелац другог гола у надокнади првог дела и њих двојица инспирисали су сјајни Ростов.

Очајно је данас одиграо Спартак, најубојитија оружја попут првог стрелца Квинсија Промеса, остала су без барута, па је сасвим заслужено поражен од тима који је пре овог меча чак четири утакмице одиграо нерешено без голова. Проблем више за госте пред наредни меч биће искључење Глушакова, без кога ће морати да траже нове бодове у наредном колу.

Данас је Ростов показао да итекако зна да игра фудбал и да се не предаје у борби за Лигу Европе, док јалови Спартак мора да схвати да још мора да одере задњицу уколико жели да обрадује армију верних навијача првом шампионском титулом после много година.    

Очајно поподне имала је и Локомотива која је у Москви испустила победу против Амкара у последњим минутима -3:3 (1:1). Сјајан меч одигран је у престоници Русије, а домаћин је прокоцкао два гола предности које је стекао на истеку једног часа игре.

Српски интернационалац Немања Пејчиновић ушао је у игру у финишу меча (у 82. минуту), али није помогао домаћину да сачува предност. У табору Амкара Бранко Јовичић је ушао од 46. минута и утицао на бољу партију гостију у другом полувремену, док је Александар Миљковић цео меч преседео на клупи.



Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар