RUS: Trka nije gotova! Spartak se udavio u Donu!

Lider iz Moskve demoliran na gostovanju u Rostovu - 3:0 (2:0)!

Fudbal 22.04.2017 | 22:00
RUS: Trka nije gotova! Spartak se udavio u Donu!
Ako su Masimo Karera i fudbaleri Spartaka pomislili da su u prošlom kolu pobedom nad Zenitom rešili pitanje šampiona i već prigrlili titulu čekanu 16 godina, prevarili su se. Dobro je za Moskovljane što su danas brutalno prizemljeni na gostovanju u Rostovu, gde nisu ličili na sebe, pa ih je sjajni tim sa Dona ubedljivo demolirao - 3:0 (2:0).

Iskusni Aleksandar Bukarov pobrinuo se sa dva lepa gola za potop Saprtaka i opomenu da nema šale bez obzira na veliku prednost nad drugoplasiranim timom CSKA od čak sedam bodova. Pored heroja pobede, sjajnu partiju pružio je i iskusni Moldavac Gackan, strelac drugog gola u nadoknadi prvog dela i njih dvojica inspirisali su sjajni Rostov.

Očajno je danas odigrao Spartak, najubojitija oružja poput prvog strelca Kvinsija Promesa, ostala su bez baruta, pa je sasvim zasluženo poražen od tima koji je pre ovog meča čak četiri utakmice odigrao nerešeno bez golova. Problem više za goste pred naredni meč biće isključenje Glušakova, bez koga će morati da traže nove bodove u narednom kolu.

Danas je Rostov pokazao da itekako zna da igra fudbal i da se ne predaje u borbi za Ligu Evrope, dok jalovi Spartak mora da shvati da još mora da odere zadnjicu ukoliko želi da obraduje armiju vernih navijača prvom šampionskom titulom posle mnogo godina.    

Očajno popodne imala je i Lokomotiva koja je u Moskvi ispustila pobedu protiv Amkara u poslednjim minutima -3:3 (1:1). Sjajan meč odigran je u prestonici Rusije, a domaćin je prokockao dva gola prednosti koje je stekao na isteku jednog časa igre.

Srpski internacionalac Nemanja Pejčinović ušao je u igru u finišu meča (u 82. minutu), ali nije pomogao domaćinu da sačuva prednost. U taboru Amkara Branko Jovičić je ušao od 46. minuta i uticao na bolju partiju gostiju u drugom poluvremenu, dok je Aleksandar Miljković ceo meč presedeo na klupi.



Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar