Монако - још један! Замјена за Мбапеа из Ривера од 18.000.000 евра!

Лукас Аларио се сели у Кнежевину!

Фудбал 23.04.2017 | 22:30
Монако - још један! Замјена за Мбапеа из Ривера од 18.000.000 евра!
Навијачи Монака у екстази. Њихов клуб води на табели Лиге 1, игра полуфинале Лиге шампиона и завршава послове који наговештавају да би могао да буде још атрактивнији за гледање. Тешко је проценити да ли и јачи - то зависи пре свега од тога ко ће отићи - али да се спремају замене то је већ јасно.

Само што је објављена вест да је постигнут договор о преласку Андерлехтовог везњака Јурија Тилеманса, стиже још једна. И то из Јужне Америке. Тамошњи медији брује како је нападач Ривер Плате Лукас Аларио пред потписом за Кнежеве. Сви извори казују да је „90 одсто посла готово“ и информацију поткрепљују сазнањем да је клуб из Монте Карла пристао да плати откупну клаузулу у вредности од 18.000.000 евра.

Скаути Монака одавно држе не оку потенцијалног репрезентативца Аргентине, за кога се зимус причало да је на прагу Пари Сен Жермена. У последњих месец дана снимали су га на три утакмице, против Годој Круза и Квилмеша у првенству, односно перуанског Мелгара у Копа Либертадорес. На њима је Аларио дао три бола и вероватно убедио будуће послодавце да је вредан потписа.

Ривер ће добро профитирати, јер је Лукаса Аларија јула 2015. довео из Колона за мање од 1.000.000 евра. На 56 утакимица за клуб са Монументала дао је 25 и наместио седам голова. У фебруару је одбио уносну понуду из Кине, али ово од Монака - неће. Иако га је, наводно, тражио и Ливерпул.

Лукас Аларио има 24 године и у Кнежевини га виде као замену за Килијана Мбапеа, свесни су да је немогуће одбијати непристојне понуде за талентованог Француза. А и зашто би одбили, на пример, 100.000.000 евра?



Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар