Напад на челника ФК "Гучево"

Жељко Добрић Дабар, потпредседник ФК „Гучево“ у Бањи Ковиљачи, који је брутално премлаћен у понедељак у центру тог туристичког места, на паркингу ресторана „Парк“, пребачен је из Опште болнице у Лозници у једну београдску клинику на даље збрињавање.

Србија 22.04.2017 | 07:37
Напад на челника ФК "Гучево"
Добрић, који је добио тешке повреде, нарочито по глави, које су му измениле лични опис, каже да ће бити неопходна операција, „јер има прелом јагодичасте кости“. После хирушке интервенције следи опоравак који, по његовим речима, „неће бити ни брз ни једноставан“.

„Рукопис овог напада био је сличан оном од пре нешто више од две године, када сам буквално изрешетан испред Специјалне болнице за рехабилитацију „Бања Ковиљача“ и само срећом преживео", наглашава Добрић, који годинама у овом делу Србије слови, не само као „жесток момак“, већ и један од јако утицајних људи.



"Циљ нападача је да ми одузму живот и од тога, као што се видело, не одустају ни у, како се то каже у народу, у по бела дана", додаје Добрић.

Полиција је успела да приведе двојицу осумњичених младића из Бање Ковиљаче за нови напад на Добрића, који су саслушани у ОЈТ у Лозници, и тужилац је затражио од Основног суда да им одреди притвор.

Судија за предходни поступак тог суда одредио им је притвор до 30 дана и осумњичени су за наношење тешких телесних повреда.

Жељко Добрић Дабар познат је у фудбалским круговима, не само у крају где живи. Њагов венчани кум је прослављени фудбалер и тренер Милован Ђорић.

У Добрићевим рукама су сви потребни папири за изградњу 11.700 квадрата крај стадиона ФК “Гучева” у Бањи Ковиљачи, што је, како тврди, “разлог за атаке на њега који иду до убиства”.

БН телевизија (В. Митрић)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

неко

22.04.2017 06:37

Ауууу, ал те истепасе!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Трн

22.04.2017 06:53

Убили Бога уњему у насој сигурној Републики Србској...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Шта лупаш

22.04.2017 07:13

Није се десило у Републици Српској а шта мислиш да је тебе тако претукло??

Name

долијо

22.04.2017 09:40

Колико си ли ти само зла направио у свом крају,знају то твоји најбоље.Е сад се то све враца ко бумеранг.На мисице си отимо све па и ту земљу .Тако да нема рсзлога да се несто цуде.Једино ови који те не знају а тај натпис целник гуцева.Обицан зеленас са досијеом подебелим .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеленаш

22.04.2017 11:34

Дајте доказе да је човјек осуђиван.Лако је оптуживати.

Name

Мрки

22.04.2017 11:43

и ја колико знам он је бивси спортиста неког борилацког спорта а после тога,рекетас каматар наркоман.Синана Сакица обезбедјење.Цувао је Синана од Синановог сина.Катастрофа.

Name

Нн

22.04.2017 15:08

А ови бас знају да туку.