Napad na čelnika FK "Gučevo"

Željko Dobrić Dabar, potpredsednik FК „Gučevo“ u Banji Кoviljači, koji je brutalno premlaćen u ponedeljak u centru tog turističkog mesta, na parkingu restorana „Park“, prebačen je iz Opšte bolnice u Loznici u jednu beogradsku kliniku na dalje zbrinjavanje.

Srbija 22.04.2017 | 07:37
Napad na čelnika FK "Gučevo"
Dobrić, koji je dobio teške povrede, naročito po glavi, koje su mu izmenile lični opis, kaže da će biti neophodna operacija, „jer ima prelom jagodičaste kosti“. Posle hiruške intervencije sledi oporavak koji, po njegovim rečima, „neće biti ni brz ni jednostavan“.

„Rukopis ovog napada bio je sličan onom od pre nešto više od dve godine, kada sam bukvalno izrešetan ispred Specijalne bolnice za rehabilitaciju „Banja Кoviljača“ i samo srećom preživeo", naglašava Dobrić, koji godinama u ovom delu Srbije slovi, ne samo kao „žestok momak“, već i jedan od jako uticajnih ljudi.



"Cilj napadača je da mi oduzmu život i od toga, kao što se videlo, ne odustaju ni u, kako se to kaže u narodu, u po bela dana", dodaje Dobrić.

Policija je uspela da privede dvojicu osumnjičenih mladića iz Banje Кoviljače za novi napad na Dobrića, koji su saslušani u OJT u Loznici, i tužilac je zatražio od Osnovnog suda da im odredi pritvor.

Sudija za predhodni postupak tog suda odredio im je pritvor do 30 dana i osumnjičeni su za nanošenje teških telesnih povreda.

Željko Dobrić Dabar poznat je u fudbalskim krugovima, ne samo u kraju gde živi. Njagov venčani kum je proslavljeni fudbaler i trener Milovan Đorić.

U Dobrićevim rukama su svi potrebni papiri za izgradnju 11.700 kvadrata kraj stadiona FК “Gučeva” u Banji Кoviljači, što je, kako tvrdi, “razlog za atake na njega koji idu do ubistva”.

BN televizija (V. Mitrić)

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

neko

22.04.2017 06:37

Auuuu, al te istepase!!!!!

ODGOVORITE
Name

Trn

22.04.2017 06:53

Ubili Boga unjemu u nasoj sigurnoj Republiki Srbskoj...

ODGOVORITE
Name

Šta lupaš

22.04.2017 07:13

Nije se desilo u Republici Srpskoj a šta misliš da je tebe tako pretuklo??

Name

dolijo

22.04.2017 09:40

Koliko si li ti samo zla napravio u svom kraju,znaju to tvoji najbolje.E sad se to sve vraca ko bumerang.Na misice si otimo sve pa i tu zemlju .Tako da nema rszloga da se nesto cude.Jedino ovi koji te ne znaju a taj natpis celnik guceva.Obican zelenas sa dosijeom podebelim .

ODGOVORITE
Name

Zelenaš

22.04.2017 11:34

Dajte dokaze da je čovjek osuđivan.Lako je optuživati.

Name

Mrki

22.04.2017 11:43

i ja koliko znam on je bivsi sportista nekog borilackog sporta a posle toga,reketas kamatar narkoman.Sinana Sakica obezbedjenje.Cuvao je Sinana od Sinanovog sina.Katastrofa.

Name

Nn

22.04.2017 15:08

A ovi bas znaju da tuku.