Још горе вијести: Златан не игра до 2018. године!

Изузетно тешка повреда ипак ће угрозити наставак Ибрахимовићеве каријере.

Фудбал 22.04.2017 | 00:02
Још горе вијести: Златан не игра до 2018. године!
Информација објављена у петак предвече, да је Златан Ибрахимовић у четвртак завршио сезону због тешке повреде, блага је наспрам онога што је неколико сати касније стигло из САД.

Према сазнањима америчке ТВ мреже "ЕСПН", Швеђанин неће играти до 2018. године!

"Нападач Манчестер јунајтеда Златан Ибрахимовић доживео је озбиљну повреду лигамента десног колена и извесно је да неће играти до следећег јануара - и то у најбољем случају", објављено је у САД.

У Америци са будном пажњом прате Златаново стање, с обзиром на то да је нова франшиза из Лос Анђелеса била спремна да му понуди вртоглави уговор од скоро шест милиона евра за следећу сезону, уз опцију останка у Европи и током јесени.

Нажалост, приче о Ибрахимовићевом (не)останку у Манчестер јунајтеду и евентуалној селидби "преко баре" сада ће пасти у други план пред чињеницом да га чекају месеци и месеци опоравка од повреде, о којој је досад најпрецизније информације пружио италијански новинар Ђанлука Ди Марцио:

Према вестима из Италије, Ибрахимовић је покидао и предњи и задњи лигамент колена.

Манчестер јунајтед још се није огласио саопштењем или било каквим прецизним информацијама о Златановом стању, иако је он у петак ишао на додатне прегледе.

Извор: мондо.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

јупитер

22.04.2017 09:37

Стета за звијезду ко сто је Златан... брз опоравак зелим Ибра.

ОДГОВОРИТЕ