Još gore vijesti: Zlatan ne igra do 2018. godine!

Izuzetno teška povreda ipak će ugroziti nastavak Ibrahimovićeve karijere.

Fudbal 22.04.2017 | 00:02
Još gore vijesti: Zlatan ne igra do 2018. godine!
Informacija objavljena u petak predveče, da je Zlatan Ibrahimović u četvrtak završio sezonu zbog teške povrede, blaga je naspram onoga što je nekoliko sati kasnije stiglo iz SAD.

Prema saznanjima američke TV mreže "ESPN", Šveđanin neće igrati do 2018. godine!

"Napadač Mančester junajteda Zlatan Ibrahimović doživeo je ozbiljnu povredu ligamenta desnog kolena i izvesno je da neće igrati do sledećeg januara - i to u najboljem slučaju", objavljeno je u SAD.

U Americi sa budnom pažnjom prate Zlatanovo stanje, s obzirom na to da je nova franšiza iz Los Anđelesa bila spremna da mu ponudi vrtoglavi ugovor od skoro šest miliona evra za sledeću sezonu, uz opciju ostanka u Evropi i tokom jeseni.

Nažalost, priče o Ibrahimovićevom (ne)ostanku u Mančester junajtedu i eventualnoj selidbi "preko bare" sada će pasti u drugi plan pred činjenicom da ga čekaju meseci i meseci oporavka od povrede, o kojoj je dosad najpreciznije informacije pružio italijanski novinar Đanluka Di Marcio:

Prema vestima iz Italije, Ibrahimović je pokidao i prednji i zadnji ligament kolena.

Mančester junajted još se nije oglasio saopštenjem ili bilo kakvim preciznim informacijama o Zlatanovom stanju, iako je on u petak išao na dodatne preglede.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

jupiter

22.04.2017 09:37

Steta za zvijezdu ko sto je Zlatan... brz oporavak zelim Ibra.

ODGOVORITE