Чемпионшип: Брајтон коначно пао и то код Норича!

Дејвиде, јеси ли то „частио“ због уласка у Премијер лигу? Фудбалски дежа-ви, немоћни Стокдејл и Причард на ракетни погон! Норич се осладио, Брајтон коначно положио оружје.

Фудбал 21.04.2017 | 23:42
Чемпионшип: Брајтон коначно пао и то код Норича!
Коначно је стао и победнички низ Брајтона. И то одмах пошто је обезбеђен историјски пласман у Премијер лигу. Фудбалери Норича савладали су мали клуб са крајњег југа Енглеске резултатом 2:0, а за такав исход максимално могу да захвале голману новог члана острвске елите - Дејвиду Стокдејлу. 

Искусни чувар мреже је, наиме, поклонио тријумф ривалу и то тако што је чак два пута затресао сопствену мрежу. Додуше, тешко да је било шта могао да уради у ситауцијама код оба поготка домаћина. Мада, зачуђујуће, голови су дошли на идентичан начин. И то тако што би лопта првог затресла оквир гола, затим погодила Стокдејла у леђа и затим отишла право у гол. А оба пута главни кривац био је Алекс Причард, са безмало 20 метара од гола.

Прво је његов хитац затресао пречку, а затим је лопта некако пронашла пут до гола, да би код другог покушаја Причард лансирао лопту у стативу, а онда се догодила идентична ситуација. Готово као фудбалски дежа-ви.

Али, овај пораз неће болети Галебове. Они остају на првој позицији сигурно, док овај тријумф Норича не оставља ни, минималну теоретску наду да би могао да се избори пласман у плеј-оф до краја лигашког дела. Јер, сада има седам бодова заостатка, а два кола остала су до почетка доигравања. 

ЧЕМПИОНШИП - 44. КОЛО

Петак:

Норич - Брајтон 2:0 (2:0)
/Стокдејл 18аг, 39аг/

Субота:

16.00 Брентфорд - КПР
16.00 Бристол Сити - Барнсли
16.00 Бартон - Лидс
16.00 Хадерсфилд - Фулам
16.00 Нотингем Форест - Рединг
16.00 Ротерам - Ипсвич
16.00 Шефилд Венздеј - Дерби Каунти
16.00 Виган - Кардиф
16.00 Вулверхемптон - Блекбурн

Недеља:

13.00 Астон Вила - Бирмингем

Понедељак:

20.45 Њукасл - Престон

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар