Поново ради повратна веза Мадрид-Минхен!

Да ли је Модрић следећи? Угледни шпански недељник Дон Балон пише да је сјајни хрватски везиста на мети баварског великана.

Фудбал 23.04.2017 | 14:30
Поново ради повратна веза Мадрид-Минхен!
Два огромна клуба, два великана европског фудбала. Реал Мадрид и Бајерн Минхен. А знате како се оно каже - сличан се сличном радује. Нису мали број пута до сада ови клубови водили велике битке на терену, таква је управо била у овогодишњем четвртфиналу Лиге шампиона када су Краљеви изашли као победници. Али, исто тако нису ни мали број пута пословали и куповали играче једни од других.

Јер, објективно из Реал Мадрида и Бајерна се не иде тако лако, то мора да буде неки велики и достојан клуб, а ова два великана су свакако компатибилна по том питању.

Последња вест која нам долази из Шпаније каже да би апитен фудбалске репрезентације Хрватске Лука Модрић могао на лето да напусти Реал Мадрид и пресели се у Бајерн, а све то пише угледни шпански недељник Дон Балон.

Како се наводи, Баварци су за стандардног члана Мадриђана спремни да плате 35.000.000 евра и на тај нацин реше проблем у везном раду који ће настати након што Ћаби Алонсо оде у пензију.

Реал и Бајерн прилично добро сарађујују последњих година у прелазном року, из Мадрида у Минхен ишли су Арјен Робен и управо Алонсо, као и тренер Карло Анћелоти, а у супротном смеру Тони Крос.

Модрић је у Реал стигао пре пет година из Тотенхема, а има уговор до 2020. године.

Ћаби Алонсо стигао у Бајерн 2014. године за 10.000.000 евра, а истог лета Тони Крос је отишао у Мадрид за 30.000.000 евра. Хамит Алтинтоп отишао је без обештећења у Реал, док је Арјен Робен стигао у Мадрид за цену од 24.000.000 евра.

На све ово додајмо и то да је Реал Мадрид био и те како заинтересован за Роберта Левандовског, а то је уједно могао да буде и највећи трансфер од поменутих.

Бајерн је за предстојеће лето већ обезбедио потписе дефанзивца Никласа Зулеа, али иСебастијана Рудија који наступа на позицији везисте, тако да би онда он могао да буде једна од замена за Алонса. 

Видећемо да ли ће Бајерн посегнути за Модрићем.  И да ли ће га Реал дати.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар